Moderna Pepeljuga

Cipele su jedna od stvari na koje svaka mlada potroši dosta vremena pri odabiru, a koje su često kao modni detalj skrivene ispod haljine. No ipak one daju veliki pečat celom stajlingu.

Odabrale ste haljinu...šta sa cipelama! Da li visoke potpetice, platforme, mala stikla, baletanke?  Pa onda u kojoj boji  tražiti cipele? Da li ostati u nijansama belo-bež, ili eksperimentisati sa zelenom, crvenom, tirkizno plavom,…  Od svega ovoga je najbitnije je da se ti dobro osećaš u njima, kako bi bez ometanja uživala u svom danu!
moderna_pepeljuga1
Ono što može biti vrlo interesantno je uklapanje boje cipela sa  detaljem u kosi, bidermajerom, ili detaljem sa haljine. Ovim bi izašle  iz  standardnih okvira, što bi uticalo na originalnost i jedinstvenost . Sve mlade su u belom.  Odvažite se da pobegnete od tog klišea!

Predlog za mlade koji se odluče za kratku venčanicu su platforme  i visoke štikle. One izdužuju figuru i čine da izgledaš kao manekenke sa svetskih modnih pista!

Baletanke su nešto što na prvi pogled nije previše svečano, ali ako se lepo uklope mogu da budu vrlo simpatične i efektne. Dovoljan je neki detalj u vidu cveta ili cirkona i  perlica na njima i da one postanu  savršen izbor.

Na kraju, ako niste pronašle ni jednu ideju uvek možete da uskočite u standardnu "Pepeljuga" varijantu - bele cipele sa malom štiklom, zaobljene napred. Sa ovim tipom cipela nema omaške.

Galerija

13243113687053_2.jpg
13243116184146_ana1.jpg
13243115028319_3.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar