Broj članaka u arhivi za Jul 2014: 4

Dizajneri

 • 23.07.2014

  Na Exit-u prikazani modeli petnaestak modnih dizajnera

  Kako i dolikuje zvanično najboljem muzičkom festivalu u Evropi, Exit i dalje napreduje nudeći svojim posetiocima nove, inovativne sadržaje! Uz VODAVODU kao zvaničnu vodu ovogodišnjeg izdanja , „osvežava“ svoj pristup i ponovo šalje poruku da je Exit festival više od muzike. To je pravi poziv na kreativnost, originalnost i pre svega dobru zabavu.

 • 20.07.2014

  Gde sve možete kupiti modele dizajnerke Sandre Lalović

  Dizajnerka Sandra Lalović je svoje modele počela da prodaje na više mesta u Beogradu, pa sada pored Supermarket concept store-a, Beogradjanke mogu da nađu najnovije modele ove dizajnerke na jos dva nova prodajna mesta.

 • 04.07.2014

  Midssumer Charity Fashion Night

  Midssumer Charity Fashion Night nije samo jedna u nizu humanitarnih akcija, već je organizovana sa željom da se na adekvatan način spoje kreativnost i solidarnost, moda i humanost, da se iskaže internacionalna saosećajnost, a sve sa ciljem da se ugroženi od poplava što pre vrate normalom životu. Sva sredstva koja smo prikupili tokom trajanja akcije Fashion Aid, kao i sve što smo večeras prikupili, zahvaljujući humanosti diplomatskog kora i svih onih koji su prisustvovali događaju, biće uplaćena za pomoć obrenovačkom Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju koji je pretrpeo velika oštećenja u nedavnim poplavama.

 • 02.07.2014

  David Beckham Bodywear H&M kolekcija

  Ove jeseni Dejvid Bekam uvodi nove stilove i trendove u okviru svoje David Beckham Bodywear H&M kolekcije, a fokus je i ovog puta na udobnosti i funkcionalnosti. Kolekcija će biti u prodaji od 21. avgusta u odabranim H&M radnjama širom sveta.