Na Exit-u prikazani modeli petnaestak modnih dizajnera

Na Exit-u prikazani modeli petnaestak modnih dizajnera

Kako i dolikuje zvanično najboljem muzičkom festivalu u Evropi, Exit i dalje napreduje nudeći svojim posetiocima nove, inovativne sadržaje! Uz VODAVODU kao zvaničnu vodu ovogodišnjeg izdanja , „osvežava“ svoj pristup i ponovo šalje poruku da je Exit festival više od muzike. To je pravi poziv na kreativnost, originalnost i pre svega dobru zabavu.

U čast petnaestog izdanja Exita, ali i dugogodišnje saradnje između festivala i Belgrade Fashion Week-a, u subotu, 12. jula, na Gorki list VIP terasi EXIT festivala sa početkom u 21h, održana je modna revija na kojoj su bili prikazani modeli petnaestak prestižnih domaćih modnih dizajnera, članova asocijacijie BFW Design Collective.

Svoje kreacije predstavili su Ana Ljubinković, Aleksandra Lalić, Bata Spasojević, Dejana Momčilović, George Styler, Iva Stefanović, Jasmina Sanader, Marko Glavinić, Milica Vukadinović, Sestre Stevačević, Tamara Jarić, Nina Karlavaris, Srđan Janković, Tijana i Mila Popović, Budislava Keković i Boško Jakovljević.

Na ovoj reviji ste mogli videti urbano i moderno, glamurozno i ležerno, modu i muziku, i to pod stilskom palicom Srđana Švelja i u organizaciji Modnog studija Click.

Nastavljena je i humanitarna Fashion Aid akcija. Prisutni su bili u prilici da daju svoj doprinos kupovinom majica koje je specijalno za Fashion Aid dizajnirao Slavimir Stojanović.

Galerija

14060277007599_img_0868.jpg
1406027713067_img_0962.jpg
14060277281717_img_0895.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar