Broj članaka u arhivi za Jun 2013: 7

Dizajneri

 • 26.06.2013

  Branka Ćaćić u finalu Split City Fashion-a

  Dizajnerka Branka Ćaćić je prošli vikend bila na regionalnom takmičenju u Splitu, na Split city fashion-u. Branka je bila među 12 finalista. Dizajnerka je prikazala prvu kolekciju "Color my world".

 • 23.06.2013

  Modom za ženska prava

  U petak, 21. juna u 21h na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra, pod pokroviteljstvom Savabien kompanije održana je treća Artie modna revija mladih dizajnera pod sloganom „Moja kratka suknja je sloboda“.

 • 19.06.2013

  Moja kratka suknja je sloboda

  U saradnji sa Savabien kompanijom i Naxi radijom, ARTIE kreativni centar po treći put organizuje grupnu reviju mladih dizajnera iz cele Srbije ispred glavnog ulaza Ušće Shopping Centra, na Naxi plaži.

 • 17.06.2013

  Good look by Etna Maar

  Good look by Etna Maar - naziv je originalne dječje kolekcije koju je za ovo proljeće i nadolazeće ljeto pripremila kreatorica Andrijana Subotić Pjajčik.

 • 13.06.2013

  MiSHU kolekcija u pop art stilu i neon bojama

  Nova MiSHU kolekcija mlade dizajnerke Maje Molnar je u prodaji. Kolekcija pod nazivom Pop-tastic neon sastoji se od kupaćih kostima, helanki i haljina. Odiše energijom, neonskim bojama i neobičnim grafikama. Zaštitno lice kolekcije je međunarodni model Nea Dune, prepoznatljiva po tirkiznoj boji kose, pa se tako savršeno uklopila uz kolekciju.

 • 01.06.2013

  Mali princ "street style"

  Kao početna inspiracija za kolekciju poslužila je knjiga Antoana de Sent Egziperia "Mali Princ", koju svake godine pročitam, i uvek je shvatim drugačije. Smatrao sam da u svakom od nas leži neki MALI PRINC/EZA, koji sanja, mašta, sledi svoje snove, i ne odustaje.

 • 01.06.2013

  Završen peti fashion week u Nišu

  Završena je peta međunarodna manifestacija „CONSTANTINE FASHION WEEK“ u Nišu. Publika je imala prilike da vidi veliki broj revija. U revijalnom delu su nastupali Visoka tekstila škola strukovnih studija iz Leskovca, dečija revija šminke – Akademije za estetiku i kozmetologiju, kreatorka Marija Kostić, kreator venčanica Miloš Miletić, kao i prošlogodišnji pobednici Kristina Ivković i Zlatko Jovanovski.