Moja kratka suknja je sloboda

Moja kratka suknja je sloboda

U saradnji sa Savabien kompanijom i Naxi radijom, ARTIE kreativni centar po treći put organizuje grupnu reviju mladih dizajnera iz cele Srbije ispred glavnog ulaza Ušće Shopping Centra, na Naxi plaži.

U petak, 21. juna 2013. u 21h predstaviće se radovi mladih afirmisanih i neafirmisanih dizajnera, vodeći se idejom „MOJA KRATKA SUKNJA JE SLOBODA“, američke dramaturškinje Iv Ensler, koja na specifičan umetnički način opisuje borbu za ženska prava. U vreme kada žene treba da stoje čvrsto na svojim nogama, potrebno je podsetiti zrelije ali i ohrabriti mlade žene na isticanje svojih prava i sloboda. Modna blogerka i novinarka, Branislava Antović je preuzela ove godine palicu stilistkinje revije i pokušaće na svoj način da doprinese ideji o ženskoj slobodi.

Mladi modni stvaraoci iz cele zemlje, Sandra Lalović, Lada Dragović, Aleksandra Pecić, Jovan Stevanović, Tijana Žunić, Dajana Grubišić, Jelena Stefanović, Jovana Životić, Ljiljana Adamov, Stevan Božinović, Miljana Kević, Elena Dušej, Sara Dević, Lena i Jovana Radmilović i Koncept Zanat, udruženo će predstaviti svoje nove kreacije za samostalnu, uspešnu i odvažnu ženu.
Artie revija je i ove godine otvorenog tipa, te tako svi koji prate modu, rad mladih dizajnera i uvažavaju ženska prava mogu da isprate ovaj događaj u petak od 21h.

Galerija

13716416560723_2.jpg
13716416708341_3.jpg
13716416805516_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar