Broj članaka u arhivi za Februar 2013: 8

Dizajneri

 • 26.02.2013

  Pal Zileri: Kolekcija proleće-leto 2013

  U ponedeljak 04.marta 2013. (21h) u kongresnom centru Belexpo u Beogradu biće održana trideset treća revija “WEST 65 PRESENTS - PAL ZILERI” KOLEKCIJE PROLEĆE/LETO ‘13., u organizaciji kompanije Filinvest.

 • 22.02.2013

  Philip Lim na njujorškoj nedelji mode

  Modna elita se već preselila u London, tako da im nećemo smetati, samo neka lepo zasedaju. Mi ćemo baciti oko na završen New York fashion week, Fall 2013 i pogledati nešto novo i zanimljivo. U pitanju su modeli Philip Lim - inspiracija street style.

 • 20.02.2013

  Color block tehnika

  Color block je tehnika kombinovanja materijala u različitim bojama. Ovo je sjajan način da iskoristite tkanine sa kojima ne znate šta biste. Sa malo mašte možete neplanirano doći do unikatnog odevnog predmeta.

 • 20.02.2013

  Takmičenje dizajnera

  Fakultet za estetiku i kozmetologiju u Beogradu u saradnji sa Modnim svetom Srbije i studiom Štap i kanap raspisuje konkurs u dve kategorije:
  1. Dizajner odeće
  2. Dizajner nakita - online takmičenje

 • 16.02.2013

  Vaan_Gool: Dobro obučen muškarac po povoljnoj ceni

  Mladi modni kreator Ivan Golubović poznat je modnoj publici kao neko ko je smeo u kombinacijama boja i krojeva i to u svojoj muškoj i dečijoj liniji. Njegov brend Vaan_Gool postoji već dve godine, a njegova radnja u Čumićevom sokačetu postala je jedno od omiljenih mesta modnih sladokusaca.

 • 13.02.2013

  Who is your Valentine?

  Dizajnerka Milica Tričković je izbacila mini kolekciju haljina za Dan zaljubljenih. Ženstvene i zavodljive, kao što nas je Milica već i navikla!

 • 02.02.2013

  Mercedes Benz Fashion week u Berlinu

  Prošlog mjeseca je održan Mercedes Benz Fashion week u Berlinu. Svoje kolekcije su predstavili: Hugo by Hugo Boss, Blacky dress, Dimitri, Frida Weyer, Green Showroom, Guido Maria Ktretschmer, Holy Ghost, Isabell de Hillerin...

 • 02.02.2013

  Ivana Pilja prvi put na London Fashion Week-u

  Na poziv British Fashion Council-a na predstojećem London Fashion Week-u (15 - 19. februar), u okviru izložbe International Fashion Showcase predstaviće se naša tri dizajnera: Ana Ljubinković, Ivana Pilja i George Styler. Izložba će se održati u Srpskoj kući u Londonu. S obzirom na to da su njihove kolekcije futurističke i avangardne, ne sumnjamo da će postići veliki uspeh i predstaviti našu zemlju u potpuno drugačijem svetlu.