Broj članaka u arhivi za Jul 2012: 3

Dizajneri

 • 12.07.2012

  Editorijal: Shades of Royal Blood

  Miljana Čolaković, Sandra Lalović i Milan Zeljak su tri potpuno različita  dizajner koji su udružili snage i napravili veoma upečatljiv editorijal. Iza objektiva je bila Jovana Mladenović koja se pobrinula da se energija, koju su utisnuli mladi dizajneri, oseti i na fotografijama. Korišćena je kombinacija intenzivnih boja, modro plave, pink, žute i mint, koja ostavlja jak utisak. Frizure su odrađene u stilu pedesetih, a kombinovane su sa turbanima koji su uvek interesantni za modni svet.

  Pogledajte fotografije i pokušajte da utonete u svet jake i odlučne žene koja mašta o nekom dalekom mestu.

 • 11.07.2012

  Učesnici prvog dana Europe Future Fashion 2012

  Europe Future Fashion 2012 festival mode dobio je odlične ocjene za sadržaj i pozitivnu atmosferu od sudionika, medija i gledatelja. Možemo reći sa sigurnošću da je ovo jedan drugačiji modni događaj od ostalih u regiji. Kao novitet od ove godine, Europe future fashion daje priliku mladim dizajnerima da se pokažu i prezentiraju svoje kolekcije što im zasigurno može biti odskočna daska na njihovom modnom putu. Najbolji mladi dizajner dobiti će mogućnost predstavljanja svoje kolekcije na američkom fashion weeku (Charlotte fashion week) i trade show u Francuskoj.

 • 05.07.2012

  Šeširi za vrele letnje dane

  Za ove vrele letnje dane šeširi su nešto što je veoma poželjno. Snežana se potrudila da sa njima izgledate i veoma elegantno i šik.