Učesnici prvog dana Europe Future Fashion 2012

Učesnici prvog dana Europe Future Fashion 2012

Europe Future Fashion 2012 festival mode dobio je odlične ocjene za sadržaj i pozitivnu atmosferu od sudionika, medija i gledatelja. Možemo reći sa sigurnošću da je ovo jedan drugačiji modni događaj od ostalih u regiji. Kao novitet od ove godine, Europe future fashion daje priliku mladim dizajnerima da se pokažu i prezentiraju svoje kolekcije što im zasigurno može biti odskočna daska na njihovom modnom putu. Najbolji mladi dizajner dobiti će mogućnost predstavljanja svoje kolekcije na američkom fashion weeku (Charlotte fashion week) i trade show u Francuskoj.

Program prvog dana festivala (14.07.2012.):
12.00h: Radionica  ‘Fashion 2.0′
predavač : Đordević Tatjana (modni novinar, style.rs)

14.00h: Fitting

21.00-23.00h:
•    Alen K. ( Francuska )
•    David Priol ( Francuska)
•    Tomy Wise ( Engleska )
•    De Lena ( Hrvatska )
•    Ivana Cvrlje ( Hrvatska )
•    Pava design ( Hrvatska )
•    Olgica Đikić ( BIH )

23.30h: After party (bazen -Le Meridien Lav)

ALEN K.
Kreativni direktor Europe future fashiona, Hrvatski dizajner koji godinama živi i radi u Francuskoj te dizajner modne marke Alen K. čiju haljinu nosi bivša miss Francuske Elodie Gossuin,modna ikona današnjice Olivia Palermo,a odnedavno i pjevačica Jennifer Lopez. 350 bilboarda s njegovim haljinama nalazi se po cijeloj Francuskoj,a aktivno sudjeluje na svim važnijim modnim manifestacijama diljem svijeta. Na Europe future fashionu predstaviti će najnoviju kolekciju pod nazivom: Raindrops by Alen K., kolekcija obiluje mnoštvom laganih,lepršavih materijala kao što su svila i žoržet.

DAVID PRIOL
Dizajner Paris fashion weeka, diplomirao modni dizajn na prestižnom Lycee de la Mode,Cholet. Prije osnivanja vlastite modne marke radio za mnoštvo dizajnera i modnih kuća diljem svijeta poput: Pascal Humbert, Anne Valérie Hash, Frédéric Molénac, Floryane Sodano, Ji Haye i mnoge druge...2008. godine postaje profesor modnog dizajna i izrade modela u modnoj školi Design Factory-KS (Priština,Kosovo). Za ovog poznatog francuskog dizajnera Split je postao nezaobilazna ljetna destinacija,a Europe future fashion mjesto na kojem predstavlja svoje kreacije za nadolazeću sezonu.

TOMY WISE
Mlada nada Londonske modne scene, diplomirao modni dizajn na London College of Fashion ,a svoje kreacije izlagao na mnogim skupnim izložbama. Na Europe future fashionu predstaviti će aktualnu kolekciju koju obilježavaju neobični krojevi te široka paleta boja od jarkih do zagastih smeđih i modrih tonova. Kolekcija je namijenjena snažnoj,modno osvještenoj ženi koja je neprestano u pokretu i spremna je prilagoditi se svim kombinacijama.

IVANA CVRLJE
Splitska dizajnerica kojoj je ovo drugo predstavljanje na Europe future fashionu,završila srednju tekstilnu školu,a zanimanje za modu i dizajn započelo je prije početka srednje škole. Usavršavala se te radila za Talijansku kuću Lumik i Hrvatski modni brand Amadeus. Također se predstavila na natjecanju za mlade dizajnere Split City Fashion dvije godine zaredom. Na nedavno održanom izboru Prince&Princess of the universe u Bugarskoj haljina s potpisom Ivane Cvrlje proglašena je najljepšom nacionalnom haljinom u konkurenciji od 35 zemalja s temom Hrvatsko more. Putem svojih kreacija želi naglasiti jedinstvenost, šarm i snagu svake žene,a posebno poručiti kako su žene stvorene da budu ono nešto najljepše.

OLGICA ĐIKIĆ
Rođena u Travniku ..a već duže vrijeme živi u Livnu.. gdje u svom Modnom atelieru radi već 15 god.... Nije mnogo istupala u javnost iz razloga što joj je obitelj uvijek bila na prvom mjestu.. i kada su djeca otišla na studije se posvetila maximalno poslu koji doslovce obožava. radila 2 haljine za spot grupe Hellios.. čija se pjesma Sjećanja.. često vrti na CMC-u..  prvi put nastupa na reviji ovakvog karaktera.

PAVA DESIGN
Pava design kolekcija torbica ističe se i zasigurno je pridobila veliku populaciju mladih splitskih fashionistica sve popularnijim pismo clutch-evima, koje ova mlada dizajnerica predstavlja u cijeloj paleti boja, sa dodatcima koji od ovih torbica čine sve,samo ne još jednu običnu i već viđenu torbicu.

Galerija

13420396530071_david-pirol.jpg
13420396851219_tomy-wise.jpg
13420397154318_de-lena.jpg
13420397558694_olgica-ikic.jpg
13420398574015_pava-design.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar