Dizajneri

 • 30.03.2014

  Bata Spasojević proslavlja 15 godina rada

  Revijom kreatora Bate Spasojevića koji proslavlja 15 godina rada i svog brenda Individual svečano je otvoren 35. po redu Belgrade Fashion Week. Svečanost je otpočela dolaskom VIP zvanica koje su dovezene luksuznim automobilom marke Jaguar na crveni tepih. Publika je bila u prilici da vidi tri segmenta revije, Art, Šik i Sport, koji karakterišu ovu kolekciju za sezonu proleće-leto 2014.

 • 29.03.2014

  UGG Australia: Proleće/leto 2014

  Na prvoj večeri 35. Perwoll Fashion Week-a predstavio se brend UGG Australia. Ovogodišnja kolekcija za proleće i leto 2014 inspirisana je pop artom i nosi naziv Ekspresija boja. Slavi se jedinstvenost i individualnost kroz vibrirajuće boje koje omogućuju lični pečat stilskog izražaja osobe koja će nositi UGG obuću za vreme sunčanih dana.

 • 29.03.2014

  Sunrise Impression by Milica Opačić

  Sunrise Impression je nova kolekcija dizajnerke Milice Opačić za proleće/leto 2014. koju je ona predstavila prve večeri 35. Prewoll Fashion Week-a u Beogradu. Kolekcija nosi naziv

 • 26.03.2014

  Počinje 35. Perwoll Fashion Week

  Nenad Radujević, direktor Modnog studija Click i osnivač prvog Fashion Week-a u regionu najavio je program 35. Perwoll Fashion Weeka koji će se održati u periodu od 28. marta do 4. aprila.

 • 24.03.2014

  Niški fashion week planiran za jun

  Početkom juna meseca u Nišu se održava sedmi internacionalni Fashion Week. Manifestacija je planirana da se održi u dva dela: takmičarski (besplano učešće za mlade modne dizajnere do 30 godina starosti) i revijalni deo. Agencija S.N.O.B. koja je organizator događaja, poziva dizajnere, modne kuće, kao i škole i fakultete modne umetnosti da se prijave. 

 • 12.03.2014

  Modni studio Kjara proslavlja 10 godina postojanja

  Modni studio "Kjara" je osnovan i počeo sa radom u proleće 2004. godine. Od samog početka sa jasnom vizijom i ciljem komunicira sa svojim kupcima, a to su unikatni modeli i originalan dizajn tokom cele godine. Ovaj modni studio iz Beograda na proleće obeležava 10 godina svog postojanja. Tom prilikom 26.03.2014. održaće se modna revija u Ustanovi kulture "Parobrod" sa početkom od 20h.

 • 04.03.2014

  Pal Zileri: Gost iznenađenja Leo Martin

  Trideset peta revija italijanske kuće za vrhunsku mušku modu “Pal Zileri” je ovoga puta kao gosta iznenađenja imala Lea Martina, legendu naše muzičke scene. Leo Martin je otpevao svoj najveći hit “Odiseja” u hodu po azurno-plavoj sceni revije i impresionirao publiku.

 • 02.03.2014

  "Choppy" kolekcija by Jasmina Skumpija

  Dizajnerka Jasmina Skumpija nam je pripremila novu prolećnu kolekciju pod nazivom "Choppy". Fokus je na lepršavim materijalima i na retro look-u.

 • 28.02.2014

  Revija brenda Pal Zileri 3.marta u Beogradu

  Pripremite se za trideset peto predstavljanje brenda Pal Zileri u Beogradu. Revija će biti održana u ponedeljak 3.marta 2014. u međunarodnom kongresnom centru „Belexpo”, Novi Beograd, sa početkom u 21 čas. Manekeni i poznati će prošetati u modelima nove kolekcije proleće/leto 2014.

 • 23.02.2014

  A Phoenix Story

  A Phoenix Story je priča o modnom putovanju, koja nas vodi u Ameriku i downtown Phoenix. Mladi i talentovani ljudi iz Amerike su učestvovali po prvi put u realizaciji modnog editorijala za evropski brand Sisters - Code.

 • 18.02.2014

  Maja Knez Beerman: Tesla kao inspiracija

  Predstavljamo vam dizajnerku iz Bosne i Hercegovine, Maju Knez Beerman. Već jednu deceniju ona stvara svoje kolekcije, svaka sa novom idejom i inspiracijom. Poslednja kolekcija je bila inspirisana Nikolom Teslom, a ove godine možete da očekujete i nešto novo od nje.

 • 12.02.2014

  Sunflowr design: Moje viđenje žene

  Ravnopravnost među polovima odrazila se itekako na odevanje. To me je navelo da uradim kostim onako kako ja vidim ženu. Počinjem od sebe. Današnja moda dozvoljava mnogo slobode što je veliki plus za sve nas koji volimo da kombinijemo i spajamo nespojivo. Inspiracija za ovaj kostim su mi upravo žene koje su hrabre, snažne, borbene a sa druge strane opet imaju i tu nežniju crtu: krhke, nežne, jednostavno ŽENE. Čelična pesnica, svilena rukavica. Upravo tako sam i podelila kostim odnosno materijal od kog sam izrađivala: koža, metalni lanci, metalni meš-čipka, svila, biseri, kristali.