Revija brenda Pal Zileri 3.marta u Beogradu

Revija brenda Pal Zileri 3.marta u Beogradu

Pripremite se za trideset peto predstavljanje brenda Pal Zileri u Beogradu. Revija će biti održana u ponedeljak 3.marta 2014. u međunarodnom kongresnom centru „Belexpo”, Novi Beograd, sa početkom u 21 čas. Manekeni i poznati će prošetati u modelima nove kolekcije proleće/leto 2014.

O KOLEKCIJI
Kolekcija sezone proleće-leto odiše prefinjenim sjajem koji sadrži jasnu umetničku notu, poetsku potragu za bojama i besprekorno elegantan stil.

Boje: Svet boja crpi inspiraciju iz magičnog realizma Edvarda Hopera, proslavljenog američkog slikara 20. veka , u duhu njegovog motoa "Slikam ono što osećam u mojim očima ". Fotografski precizne kompozicije sa intenzivnim, raskošnim bojama, prožete pesničkim osećanjima na koja su uticale generacije filmskih stvaraoca, od Hičkoka, Antonionija do Vendersa i Džarmuša. Četiri umetnička dela predstavljaju inspiraciju za boje aktuelne kolekcije:
 "Sobe na moru" kolorita napuljsko plave i tirkizne ; sive, tamno crvene i ljubičaste sa dodacima plave prisutne na "Sumraku u Pensilvaniji "; " Jedanaest uveče" po bledo plavoj i indigo, i svetlo sive pomešane sa slamno žutom i svetlo bež kao omaž slici "Kod mosta Vilijamsburg".
     
Stil: Dizajn kolekcije proleće/leto 2014 nudi moderan osvrt na 60’ godine i eleganciju Zapadne obale SAD, odela koja odražavaju holivudski glamur i lakoću večnog kalifornijskog proleća. Glavne karakteristike predstavljaju silueta sa duplim reverima, lanene pantalone, sakoi u kontrastu sa pantalonama uz široke sportske revere, košulje sa print – motivima, karirane pantalone i sakoi na preklop sa debljim prugama. Zastupljene tkanine su pamuk, lan i moher.

Novitete u kolekciji predstavljaju smele šare na tkaninama uz jedinstven miks tradicionalnih i originalnih elemenata, kao sto su “PILOTA” sako, blejzer sašiven od ekskluzivnog materijala sačinjenog od najfinije Biela vune i Frateli Talia di Delfino mohera u “galeta” motive, opušteni “pleteni” sako koji je otporan na  gužvanje zahvaljujući kompoziciji i tkanju tkanine, u originalnom pakovanju po uzoru na džempere. Tu su i blejzer od platna satkan od rastegljivih materijala sa finom kontrastnom postavom, luksuzna verzija pantalona sa 5 džepova u kaubojskom stilu sašivenih od pamuka i lana.
     
Tkanine: Tradicionalni izbor najkvalitetnih materijala proizvednih u Italiji na delu je i ove sezone: vuna super 130’, 150’, 180’ kao i kombinacije vune i svile, vune, lana i mohera. Klasičan izbor, koji kroz tkanine odražava sklonost ka prugama, šarama motiva Princ od Velsa,  kariranim šarama i varijacijama kariranih motiva uz štepove kontrastnih boja, besprekornog kroja. Jakne su sačinjene od laganih materijala (kombinacije vuna/lan, vuna/lan/svila, vuna/moher ) sa širokim kariranim šarama koje reflektuju stil prisutan kod odela. Košulje su od žakara sa štampanim sportskim motivima, dok su kravate sačinjene od armure svile.
      
Ležerna, luksuzna i praktična sportska odeća: Koncept sadrži vodootpornu i barakuda verziju, sačinjene od udobnog streč najlona koji se može lako saviti i kompaktno spakovati. Materijali su ultra lagani i vodotporni, sačinjeni od 100% isprane svile i vodootpornog pamuka i najlona sa “Solaro” efektom.
     
Među standardnim odevnim predmetima ističe se safari jakna od perforiranog antilopa i Barakuda model od “Solaro” tkanine i antilop kože u boji.
      
Isprane tkanine i izblajhani sakoi: Retro-izgled dobijen je specijalnim enzimskim tretmanom koji je rezervisan isključivo za luksuzne materijale kao što su mešavina pamuka/kašmira i 100% čistog kašmira.
      
Pantalone: Izbledeo “Madras” karirani materijal je najveći trend ove sezone. Printovi su inspirisani motivima prisutnim na kravatama.

Galerija

1393595120291_2.jpg
13935951303806_1.jpg
13935951473096_4.jpg
13935951573042_3.jpg
13935951714735_pz_ss_2014_katalog_page_15.jpg
13935951835758_pz_ss_2014_katalog_page_18.jpg
13935951931221_pz_ss_2014_katalog_page_24.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar