Dizajneri

 • 30.03.2015

  Afrotaste - kolekcija inspirisana Afrikom

  Predstavljamo vam novu kolekciju dizajnerke Sandre Lalović za proleće/leto 2015 pod nazivom Afrotaste. Inspiraciju za kolekciju Sandra je našla u afričkoj kulturi.

 • 16.03.2015

  GateBizz ovog meseca lansira Kickstarter kampanju za Threendie projekat

  Kompanija GateBizzCommunications u protekle 2 godine aktivno razvija projekat Threendie namenjen za nezavisne modne dizajnere. Jedinstvena web platforma u vidu virtuelne galerije je namenjena modnim umetnicima iz celog sveta kao prostor u kojem će modi samostalno da predstavljaju svoje kreacije u 3D okruženju. Tokom ovog meseca planira se lansiranje Kickstarter kampanje.

 • 13.03.2015

  Prestižni italijanski modni brend LIST stigao u Beograd!

  Novi italijanski modni brend na našem tržištu LIST sinoć je otvorio svoju prvu radnju u Srbiji uz dodelu nagrada Beogradski Pobednik istaknutim ličnostima domaće i inostrane modne scene, dok je u ulozi moderatora bila Snežana Dakić koja je svim ljubiteljima mode poželela dobrodošlicu u ovu oazu stila i prefinjenosti.

 • 12.03.2015

  24 minuta sa Pal Zilerijem

  Trideset sedma revija eminentne italijanske kuće za vrhunsku mušku modu “Pal Zileri” oduševila je mnogobrojnu vernu beogradsku publiku, još jednom dokazavši zašto ovaj izuzetan modni događaj ima tako dugu i uspešnu tradiciju kod nas!

 • 11.03.2015

  Dodeljene nagrade Žene heroine

  Kompanija Movem Fashion, frašizni partner firme HUGO BOSS, i ove godine je obeležila  međunarodni Dan žena tradicionalnom proslavom u BOSS Store. Kao i do sada uz pomoć čuvenog stiliste Ašoka Murtija je predstavljena kolekcija za proleće/leto 2015 i dodeljene su nagrade “Žene heroine “ damama za koje smatramo da su svojim likom i delom postale primer i uzor, pri tom srušivši sve arhetipove o polu, uvrežene u našem društvu.

  ŽENE HEROINE za ovu godinu su ...

 • 08.03.2015

  Brend Murva kampanjom „Rust and flow“ najavljuje prvu samostalnu reviju

  Dizajnerica brenda Murva, Ivana Knezović, kampanjom „Rust and flow“ najavljuje prvu samostalnu reviju u Hrvatskoj. Time započinje s istraživanjem hrvatskog tržišta dok istovremeno nastavlja s probojem na inozemno.

 • 04.03.2015

  BAFE: Od skice do realizacije

  Modna organizacija BAFE raspisuje regionalni konkurs za mlade modne dizajnere pod sloganom “Od skice do realizacije”.

 • 04.03.2015

  Hugo Boss dodeljuje nagrade ŽENE HEROINE

  Kompanija Movem Fashion, frašizni partner firme HUGO BOSS, i ove godine obeležava  međunarodni Dan žena tradicionalnom proslavom u BOSS Store-u (Čika Ljubina 12), 9.marta u 15h. Kao i do sada uz pomoć čuvenog stiliste Ašoka Murtija biće predstavljena kolekcija za proleće/leto 2015 i dodeljene nagrade “Žene heroine “ damama za koje smatramo da su svojim likom i delom postale primer i uzor, pri tom srušivši sve arhetipove o polu, uvrežene u našem društvu.

 • 01.03.2015

  Hera-Outfit: Kolekcija za proleće 2015

  Predstavljamo vam novu prolećnu kolekciju 2015 brenda Hera-Outfit.

 • 25.02.2015

  Snaga tirkiza

  Tirkiz je bio talisman kraljeva, kamen koji je označava snagu, a istovremeno je nežan na dodir. Zašto ovu nedelju ne biste proveli u krevetu, regenerišući svoju snagu u nežnoj pidžami?

 • 16.02.2015

  Sabina Špilak - modna dizajnerka

  Predstavljamo vam mladu slovenačku dizajnerku Sabinu Špilak. Sabina je svoje znimanje za modu otkrila veoma rano, tako da je u tom pravcu krenulo i njeno školovanje.

 • 12.02.2015

  Threendie - Nov projekat namenjen modnim dizajnerima

  GateBizzCommunications, kompanija koja se bavi pronalaženjem inovativnih marketinških rešenja, premijerno će predstaviti projekat Threendie u prostorijama galerije G12 Hub, u ulici Karađorđeva 59, 13. februara, sa početkom od 18h. Threendie je jedinstvena web platforma u vidu virtuelne galerije koja je namenjena nezavisnim modnim umetnicima iz celog sveta kao prostor u kojem će moći samostalno da predstavljaju svoje kreacije u 3D okruženju. Događaju će prisustvovati istaknute ličnosti sa domaće modne scene, koje su podržale projekat.