Accessories

 • 11.06.2012

  Lupo accessories

  Lupo accessories su modni dodaci koji će upotpuniti odevnu kombinaciju i dovesti izgled do maksimuma...

 • 10.06.2012

  MOA baggeek torbe

  MOA baggeek torbe koje se rade prema narudžbi, su dizajnirane za sve vas koje nikada nemate dovoljno mjesta, želite transformabilan, višebojni aksesoar koji možete nositi i uz dnevne i večernje kombinacije... torbu u koju „stane“ vaš radni dan i vaša večernja žurka.

 • 08.06.2012

  Nakit Mix vam poklanja ogrlicu

  Nakit Mix povodom svog prvog rođendana poklanja čitaocima Modnog Vriska ogrlicu. Ako želite da učestvujete, ostavite mejl u komentaru, ispod ovog članka kako bi Vas kontaktirali, ukoliko osvojite  nagradu.

  Pobednika ćemo izabrati 13. juna 2012 u 20h.

 • 05.06.2012

  Nakit Mix

  Nakit Mix je skup i kolekcija unikatnih i autentičnih modnih ukrasa i to cvetova, broševa, ogrlica, narukvica, mindjuša...

 • 04.06.2012

  Završen Giveaway

  Završen je Modni Vrisak Giveaway. Prsten radionice Tina Handmade Drangulije je osvojila Nataša (natasha.gligorich@gmail.com) koja je četvrta poslala komentar!

 • 03.06.2012

  Burak Uyan: Vrtoglave potpetice

  Bivši dizajner brenda Giаmbаttistа Vаlli, Burаk Uyаn obećava savršene proporcije potpetice, đona i platforme. Svаki komаd iz njegove kolekcije obuće prefinjene je ručne obrade, u maniru itаlijаnskih modnih mаjstorа.

 • 28.05.2012

  Modni Vrisak Giveaway

  Tina Handmade Drangulije – mala radionica unikatnog nakita Vam poklanja prsten. Ako želite da učestvujete, ostavite mejl u komentaru, ispod ovog članka kako bi Vas kontaktirali, ukoliko osvojite  nagradu. Giveaway se zatvara 4. Juna 2012 godine u 20h, kada ćemo proglasiti pobednika.

 • 23.05.2012

  Proenza Schouler aksesoar

  Kombinujući devojačka prezimena svojih majki i talenat u izobilju, Jack McCollough i Lаzаro Hernаndez samouvereno su pokrenuli brend Proenzа Schouler 2002. pretvorivši svoj zajednički diplomski rad u prvu samostalnu kolekciju brenda.

 • 17.05.2012

  Brian Atwood: Miljenik trendseterki i holivudskih zvezda

  Pre pokretаnjа sopstvenog brenda, u Milаnu 2001. bivši model Brian Atwood dizаjnirаo je najpre obuću zа Versаce, a zatim je radio kao kreativni direktor švajcarskog brenda Bally.

 • 15.05.2012

  Bilo kuda – marame (uglavnom) svuda

  U različitim odevnim situacijma, posegnemo upravo za njom, nezamenjivom, (iz)nošenom na hiljade načina – maramom. Postoje i oni koji ih vole, ali ih ne nose, često jer ne znaju na koji način, a načina ima mnogo. Marame koje se nose oko vrata, oko revera od sakoa, oko struka, na glavi, čak i na torbama...  neka mašta i prilika odaberu umesto vas ako imate nedoumicu.

 • 14.05.2012

  MA.RA design&jewelry: Unikatni-umetnički nakit

  MA.RA design&jewelry, je visoko kvalitetan unikatni-umetnički nakit. Svaki deo nakita je pažljivo dizajniran i oblikovan sa puno ljubavi i energije. Izrađen je od najfinijih materijala, srebra, bakra, mesinga, poludragog i dragog kamenja i najfinijeg stakla.

 • 12.05.2012

  Tina Handmade Drangulije

  Tina Handmade Drangulije - mala radionica unikatnog nakita. Iza imena Tina Handmade Drangulije kriju se Valentina i Žarko, srećno zaljubljeni krativci.