Fotografija

 • 26.06.2014

  Đorđe Bukvić: Haute Summer

  Novi editorijal mladog fotografa Đorđa Bukvića pod nazivom Haute Summer, u kom možete videti modele dizajnera Tamare Jarić i Lepa Couture.

 • 14.05.2014

  Modna fotografija - Uroš Kramberger

  Fotograf Uroš Kramberger, čija su specijalnost modna fotografija i fotografija portreta, nam predstavlja novi set slika sa mladim modelom Petrom Tomažič.

 • 08.05.2014

  Fields of Gold

  Predstavljamo vam novi editorijal mladog i talentovanog fotografa Đorđa Bukvića pod nazivom Fields of Gold. Editorijal je snimio u saradnji sa dizajnerkom Ines Janković i inspirisan je countryside-om, prolećem i uživanjem u istom.

 • 04.05.2014

  Koki Jovanović: Istinski uživam u fotografiji

  Predstavljamo Vam fotograga Kokija Jovanovića. Koki je umetničkom fotografijom krenuo da se bavi od 2010. godine, a svoj rad je intezivirao od 2012. Uzori u fotografiji su mu  Henri Cartier-Bresson kao jedan od osnivača Magnum photos, kao i Robert Capa, David "Chim" Seymour, Ansel Adams, Hiroji Kubota, Steve McCurry. 

 • 16.03.2014

  SAE & MTV Dan muzike

  U subotu 29. marta na SAE Institutu biće oganizovan SAE & MTV Dan muzike od 12 do 16 časova. Tada, SAE Institut i MTV objavljuju stipendiju za akademske studije Audio Produkcije na SAE Institutu. Takođe, šef katedre za Audio produkciju održaće besplatnu radionicu o snimanju uživo. Nakon toga, sledi testiranje DJ i studijske opreme i uživo snimanje u studiju. Specijalni gost biće "Ne Tamo" bend koji će snimati 3 pesme za svoj novi album.

 • 25.02.2014

  Najbolji fotoaparat možemo prevazići još boljom idejom

  Predstavljamo vam mladog fotografa Milana Buljigića iz Negotina. Milan ima 20 godina i trenutno je fokusiran na konceptualnu fotografiju. "Hoću da moja fotografija ima neku poentu, da posmatrač vidi i oseti nešto dok je gleda, odnosno da ne bude samo estetki lepa", kaže Milan. On svoje fotografije dosta obrađuje u Photoshopu. Inspiraciju dobija gledajući filmove, slušajući dobru muziku, gledajući slike raznih umetnika...

 • 17.02.2014

  Carrie Bradshaw na ulicama Beograda

  Predstavljamo editorijal Đorđa Bukvića koji je radio u saradnji sa Anikom Božić Al-Saraj. Čitav editorijal je poneo Carrie Bradshaw notu i upravo je sniman na ulicama grada.

 • 29.01.2014

  Dragana Vlašić Photography

  Posle završenih studija prava odučila je da putuje po svetu kao član kabinskog osoblja jedne aviokompanije. Na tom putu otkrila je strast prema fotografiji. Sve je počelo kao hobi, a iza nje je sada skoro 3 godine konstantnog učenja i rada na sebi.

  Predstavljamo vam fotografa Draganu Vlašić.

 • 26.01.2014

  Ulična fotografija mi je najdraža

  Predstavljamo vam fotografa Aidu Redžepagić. Kao profesor engleskog jezika ona se fotografijom bavila amaterski, ali je odlučila da završi jednogodišnji kurs fotografije i krene ozbiljnije da se bavim ovom umetnošću. Od tada pohađa i razne seminare vezane za ovu oblast. Aida je imala par kolektivnih izložbi, a njene fotografije su se našle i na stranicama Vogue.

 • 11.01.2014

  Fotografija kao bekstvo od nečeg uobičajenog

  Predstavljamo vam mladog fotografa Nevenu Živanović iz Negotina.

 • 28.11.2013

  Postani profesionalni fotograf za nekoliko nedelja

  SAE Institut već duži niz godina ima kurs idealan za sve ljubitelje fotografije koji žele da unaprede svoje fotografske veštine. Kurs obrađuje teme od osnova fotografije do studijske fotografije, upotrebu blica i rasvetnih tela, rad u studijskim uslovima i na terenu, pravljenje HDR-a i savladavanje tehnike obrade fotografije u Photoshop-u.

 • 18.11.2013

  Fashion & The City

  Fotograf Đorđe Bukvić nam ovaj put predstavlja editorijal o tri, po stilu, različite devojke. Međutim, jedna stvar ih spaja - isti pogled na grad i ljubav prema modi. One znaju moć street style-a.