Accessories

 • 26.01.2013

  Nakit za kosu

  Nakit za kosu je nešto što su žene u Indiji oduvek nosile. Od skoro je ova vrsta aksesora postala popularna i kod nas. Jako mi je drago da je tako, pošto veoma elegantno i ženstveno deluje osoba koja ga nosi. Izrađen je od lančića na koji se mogu dodavati razni kamenčići, perle, Swarovski kristali,... Lančići mogu ići oko glave ili samo po sredini duž razdeljka. Jako je upečatljiv i dominantan, pa vam neće trebati ništa više od nakita.

 • 11.01.2013

  “A” luxury jewelry

  “A” luxury jewelry je brend autorke Aleksandre Vojinović, koji je nastao pre gotovo godinu ipo dana. U pitanju je unikatni nakit veoma sofisticiranog, modernog i prepoznatljivog dizajna od poludragog kamenja.

 • 07.01.2013

  Radionica NeoNit

  Radionica NeoNit bavi se izradom unikatnih odevnih predmeta - mantili, kaputi, haljine, šalovi, šeširi i torbe.

 • 03.01.2013

  Sexy Plexy ogrlice

  Sexy Plexy nakit izrađen je od pleksiglasa koji je  kao materijal izrazito čvrst i kvalitetan. Već smo vam predstavili njihove ukrase za revere. Ovog puta vam predstavljamo ogrlice.

 • 29.12.2012

  Handmade Leather by MM

  Moda ne mora da se prati - ona može i da se stvara. Zato je neophodno da je prihvati veći broj ljudi. Kao "bum" pojavila se kreacija unikatnih pojaseva, ogrlica, narukvica, kragnica... od prirodne kože, jer - Leather deserves PRIORITY... koja je potpisana kao Handmade Leather by MM.

 • 28.12.2012

  Šalovi, kape, marame i još po nešto

  Vreme je praznika pa samim tim i poklanjanja! Glory Box vam nudi šarenoliki asortiman aksesoara. Možda nađete nešto za vas ili vama drage osobe.

 • 18.12.2012

  Enciklopedija kristala, 2. deo – Rozekvarc

  Često se zove „Kamen ljubavi“ ili „Kamen srca“. On je kamen bezuslovne ljubavi koji nas otvara prema svim vrstama ljubavi, ljubavi prema samom sebi, porodici, platonskoj ljubavi i romantičnoj ljubavi. Ova vrsta kvarca doprinosi rađanju i pojačavanju ljubavi u gotovi svakoj situaciji. Poznat je po ublažavanju stresa kao i donošenju sreće i umirenju duše. Utiče na sposobnost da volimo sebe, ali i druge.

 • 17.12.2012

  Rajf&ŠLUS: Čarobni svet rajsferšlusa

  Rajf&ŠLUS! čine dvojac, Nina Džananović i Dijana Kršić, obe po obrazovanju ekonomistkinje, koje je spojila želja za kreiranjem nečeg novog, zanimljivog i pre svega nečega što će biti po njihovom ukusu.

 • 15.12.2012

  Dragana Ristić: Od već kupljene odeće pravim unikate

  "Pored mnogobrojnih ogrlica moj rad se preneo i na ukrašavanje već gotovih komada kao što su: torbe, košulje,haljine, mantili, kačketi, naočare, cipele."

 • 10.12.2012

  Novogodišnji DOT bedževi

  Predstavljamo vam novu novogodišnju kolekciju DOT bedževa. Manji bedž (36 mm) je 150 RSD, a veći (55 mm)  180 RSD.

 • 09.12.2012

  Oh!Purses: Kolekcija jesen/zima 2012

  Oh!Purses kolekcija za jesen/zimu 2012 pod nazivom Le petit ruban iliti Malene mašne, ovekovečena  umetničkim okom Igora Jovanovića, je sada dostupna i u prodaji putem interneta.

 • 08.12.2012

  Enciklopedija kristala, 1.deo – Ametist

  Ametist je ljubičasta varijanta kvarca i svrstava se u poludrago kamenje. On može biti prožet raznim nijansama ljubičaste, na primer tamno ljubičastom, svetlo ljubičastom, bojom lavande ili sleza.  Generalno, raspon nijansi ametista ide od najsvetlije pa sve do tamno ljubičaste, ali najidealnija nijansa je srednje ljubičasta sa rozikastim odsjajem.