Accessories

 • 01.12.2013

  Wa Wa Woom Design

  Wa Wa Woom Design brend je nastao od ideje da maštovitost i kreativnost ulepšaju život, a da samim time treba da budu dostupni svima.  Wa Wa Woom Design  zastupa tezu da stil čine lepo stilizovan modni asesoar kao što su novčanici, torbice, ogledalca, futrole za pasoš i ešarpe.

 • 30.11.2013

  Marijin kreativni kutak: Bombastičan i upečatljiv nakit

  Predstavljamo vam kolekciju nakita za jesen-zimu 2013 by Marijin kreativni kutak. Ova kolekcija prati trenutne trendove i ne ostavlja vas nezapaženom.

 • 28.11.2013

  Novogodišnja kolekcija Loony nakita

  Bliže se praznici pa vam polako predstavljamo i novogodišnje kolekcije. Ovoga puta je u pitanju Loony nakit. Vlasnica Ana Stajić obožava nakit i voli da istražuje. Kako bi imala što više komada i sama je počela da ga pravi. Za nju je kako kaže pravljanje nakita ujedno i "smirivač živaca".

 • 25.11.2013

  Traka za kosu sa velikom mašnom

  Trenutno je na AKCIJI u Štrikeraju ova pletena traka za kosu sa velikom mašnom.

 • 22.11.2013

  Urbani hit: Narukvice za šaku

  Ukoliko pratite trendove koji se neverovatnom brzinom smenjuju sigurno ste već primetili da se reč "cuff" vrlo često pominje. Iako je nezahvalana za prevod, pogotovo kad je stavite u kontekst sa nakitom, ipak je vrlo lako prepoznati takve modele i svrstati ih u kategotriju urbanog hita. Pored earcuffa i cuff narukvica u svetu nakita već neko vreme se provlači naziv "hand cuffs".

 • 19.11.2013

  Kišne kabanice za pse

  Marinija design studiju je od ove sezone proširio svoj asortiman nečim sasvim drugačijim. U pitanju su kišne kabanice za pse sa dezenom zlatne kosti.

 • 11.11.2013

  Tri vojvođanske blogerke u NeoNit modelima

  Tri modne blogerke, Jovana, Svetlana i Milena, su iskoristile jedan lep jesenji dan i svoje dobro raspoloženje da vam na najbolji mogući način predstave nove unikatne modele radionice NeoNit. Kao što ste imali već priliku da vidite na našem portalu NeoNit ima širok asortiman proizvoda.

 • 02.11.2013

  Ljubičasti heklani komplet

  Ljubičasti heklani komplet u kombinaciji sa žutom, od pamučnog konca – pravo osveženje za tmurne jesenje dane. Čine ga beretka, rukavice i šal.

 • 30.10.2013

  Aktuelni trendovi u nošenju nakita

  Verovatno često i ne razmišljate mnogo o trendovima kada je u pitanju nakit i prepuštate tržištu da odredi sadržaj vaše naredne kupovine. Ono što je masovno u ponudi smatra se apsoultnim hitom koji morate posedovati tako da mesta za promišljanje gotovo i da nema. Ipak, dobro je s vremena na vreme baciti pogled na ikone stila i svetske blogerke. Trend prihvatite kao opšti okvir i jednostavno ga prilagodite sebi.

 • 26.10.2013

  Katarina Zlajić: Jedinstvenost je pravi smisao inspiracije

  Katarina Zlajić je završila Fakultet likovnih umetnosti na odseku za vajarstvo, bavi se dizajniranjem nakita, aksesoara, ukrasa za kosu i šešira.

 • 24.10.2013

  Simone design marame

  Predstavljamo vam dizajnerske marame brenda Simone design. Izrađene su od prirodnih materijala u više slojeva s dodatkom kožne kopče. Idealan modni dodatak za jesenje dane.

 • 24.10.2013

  Trska Jewellry

  S neobičnom radošću vam predstavljam novu kampanju hrvatskog nakit brenda Trska Jewellry by Irina Turina. Ovaj nakit je svevremenski aktualan i nosi se neovisno o godišnjem dobu, te je izuzetno zahvalan za kombiniranje.