Članci od autora: Cherry Blossom

 • 21.09.2013

  U šetnji sa Van Gogom

  Svuda oko Pariza ima bajkovitih sela. Širom je poznato da Francuzi radije žive u njima nego u centru poznatog grada. Posle 37 godina življenja u Holandiji, Belgiji, Engleskoj i Francuskoj i poznati slikar Van Gog se preselio u jedno ovakvo mesto. Selo se nalazi na 30 km severno od Pariza.

 • 24.01.2013

  Defile oldtajmera kroz Pariz

  Pariz donosi iznenađenja na svakom koraku. Mirna nedjeljna vožnja preko Concorda u jednom trenu se pretvorila u razgledavanje ogromne izložbe oldtajmera.

 • 11.01.2013

  Torba iz modnog ateljea Mura Pehnec

  Cipele i sako: Zara
  Farmerke: Pull&Bear
  Majica: H&M
  Marama : Orsay
  Torba: Modni atelje Mura Pehnec

 • 25.12.2012

  Pariz: Gde možete jesti!

  Loši restorani, skupi restorani, ružni restorani, neuslužno osoblje, čekanje u redovima (još pogotovo kada je riječ o Parizu) mogu i više nego pokvariti naša putovanja kojima smo se tako jako veselili. Gurmanstvo je važan dio gotovo svakog putovanja. Javlja se u nama ona neizreciva želja da upoznamo svoje okusne pupoljke s novim teksturama, bojama i mirisima i da im priuštimo da putuju još dalje, da nas odvedu miljama daleko – na odredišta mnogo udaljenija i egzotičnija od onog trenutačnog. Osim toga želimo kušati i tradicionalnu kuhinju i naći se u jednom tipičnom restoranu određenog podneblja.