Vjenčanica iz bajke dostupna svakoj djevojci

Vjenčanica iz bajke dostupna svakoj djevojci

Dizajnerica Sandra Haddad predstavlja nove modele vjenčanica iz kolekcije FAIRYTALE. Izrazito romantični modeli prepoznatljivi su po bajkovitim cvjetnim detaljima i satenskim trakama. Ono što ovu kolekciju čini posebnom i drugačijom jest to da je svaka vjenčanica unikatna i ručno dorađena po mjeri mladenke.

Unikatne haljine nosive i nakon vjenčanja
Danas se sve više djevojaka odlučuje na jednostavna i romantična vjenčanja u užem krugu obitelji i prijatelja. Sandrini modeli vjenčanica namijenjeni su djevojkama koje se žele odmaknuti od stroge klasike i tradicije. Njene vjenčanice najbolje opisuju jednostavnost, lepršavost i lakoća, ali i nosivost haljine nakon vjenčanja u različitim prigodama. Na repertoaru su romantično dugačke i neodoljivo kratke, posebno prilagođene tijelu i duhu obične djevojke koja želi biti svoja i posebna.

Usklađivanje haljine s bojom očiju, kose i kože
Uz  model haljine važnu ulogu u odabiru vjenčanice ima i boja. Bijela boja često i nije najbolji izbor za svaku djevojku. Većini djevojaka puno bolje pristaju nježno pastelne boje koje ističu njihove crte lica, boju kose i očiju. Sandra stoga strogo pazi na usklađivanje haljine s tenom buduće mladenke. Također često svojim savjetima pomaže djevojkama u odabiru vjenčanog buketića i cipela.

U želji da istakne posebnost i ljepotu svake djevojke, Sandra svaki model iz nove kolekcije kreira samo jedanput. Na taj način djevojkama omogućuje da se na dan svog vjenčanja osjećaju uistinu posebno te dožive romantičnu bajku u svojoj unikatnoj vjenčanici.

Fotografija: Sanja Lydia Kulušić
Model: Isabella Rakonić, Atomic Models

Galerija

13484199189213_1.jpg
1348419950799_2.jpg
13484199815659_3.jpg
13484200065882_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar