Saveti dizajnera: Koju torbicu da iskombinujem i šta da obučem preko haljine ukoliko bude hladno?

Saveti dizajnera: Koju torbicu da iskombinujem i šta da obučem preko haljine ukoliko bude hladno?

Pitanje koje nam je postavila čitateljka:
Uskoro imam svadbu za koju imam odličnu crnu haljinu sa otvorenim leđima do koljena i visoke crne štikle, imam statement orglicu od kristala i bijeli veliki prsten. Uz to ne znam kakve boje torbicu da iskombinujem i šta da obučem preko haljine ukoliko bude hladno? Imam kožnu jaknu boje viskija, ne znam da li se uklapa u sve to? Kakav make-up mi preporučujete? Pls help

Odgovor je dala naša saradnica dizajnerka Jelena Dimitrijević!

ODGOVOR:
Savetujem ti torbu u boji nakita. Kožna jakna boje viskija nije najsjnije rešenje. Išla bih na neku sivu, tamno sivu, crnu ili belu. Ako nemaš mnogo izbora onda može ta jakna, ali da promeniš nakit.

Ako dolazi do promene nakita, zbog akcenta na leđima, ne treba staviti efektnu ogrlicu već minđuše. Kosa neka bude podignuta ili polu podnignuta, možda čak i na stranu. Ove sezone je IN opuštena pletenica. Samim tim dajemo akcenat leđima, a minđušama razbijamo monotoniju.

Torba i cipele ne moraju da budu uparene. Ja bih ovde išla na kolorit sa nakitom.

Kada je šminka u pitanju predlažem smokey eyes, ali ne jako, više da se naglase oči. A usta više onako toplije, ne bih išla uopšte na crveni karmin. Ili što prirodnije ili neka boja breskve. To ćeš najbolje videti kada probaš neku nijansu!

Naslovna slika
Dizajner: Jelena Dimitrijević
Fotograf : Ana Krstić
Model : Dubravka Vlahovic

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar