Pripremite se za Glamour’s Wedding Day

Pripremite se za Glamour’s Wedding Day

Treći regionalni sajam venčanja – Glamour’s Wedding Day održaće se 2. februara 2019. godine u New City hotelu u Nišu, u organizaciji salona venčanica Glamour iz Niša.

Glamour’s Wedding Day je ekskluzivni izložbeni sajam, nastao iz želje da budućim mladencima omogući najbolju pripremu za predstojeću sezonu venčanja, kao i da na jednom mestu ponudi bogat sadržaj autentičnih i kvalitetnih izlagača koji će pružati prave savete, predstaviti svoje proizvode i sve usluge neophodne za organizaciju savršenog venčanja.

Salon venčanica Glamour iz Niša, koji treći godinu zaredom organizuje ovu jedinstvenu manifestaciju, na sajmu će se predstaviti novim kolekcijama venčanica i predstaviti nove trendove za predstojeću sezonu venčanja.

wedding day

Posetioci će imati priliku da pogledaju ponudu vrhunskih dizajnera sa naših prostora i lično se upoznaju i posavetuju oko svih nedoumica sa Predragom Đuknićem, Tijanom Žunić, Mirjanom Vujičić, Aminom Hasanbegović, Antonijom Ristovskom i Markom Krstićem, dizajnerima čija imena su sinonim za kvalitet. Buduće mlade će tako na sajmu imati priliku da se upoznaju sa dizajnerima lično i pregledaju kompletnu ponudu haljina i venčanica kao i da zakažu probu i konsultacije sa dizajnerima za nedelju 3. Februar u Glamour-u.

Na sajmu vas očekuju brojni izlagači koji će prezentovati svoje proizvode i usluge, i to: JLU Design , Mistra tašne, Stas pojas,  Zlatara Mitić Niš, Cvećara Agava, Blackberries events, Ela - dekoracija, Bedž Studio – Bedževi,, Cake Shop i Slatki svet, Cinemanis i BrightSide Studio , Dizajn mog venčanja, Radicon, Santos&Santorini i La pettite amie Clock Travel, Poliklinika Dr Nikolić.

Posetioce sajma očekuje muzički program za koji će se pobrinuti Oliver Katić i gudački kvartet Creativo, Corona kao i drugi izvođači.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar