Pripremite se za Belgrade Wedding Show

Pripremite se za Belgrade Wedding Show

Belgrade Wedding Show 4, ekskluzivan sajam venčanja održaće se 30. novembra i 1. decembra, u hotelu Metropol Palace sa besplatnim ulazom od 10 do 20h u organizaciji magazina “Reci da”.

I ove godine okupiće najekskluzivnije predstavnike dizajna, mode i lepih stvari radi promovisanja kulture i trendova venčanja u Srbiji. Budući mladenci i ljubitelji vrhunske mode imaće jedinstven doživljaj koji objedinjuje najnovije svetske trendove za predstojeću sezonu venčanja, čitavu lepezu različitih sadržaja sa inspirativnim gostima i obilje zabave i druženja.

Direktorka Sajma Ivana Rađenović ističe:
Tokom godina smo se razvijali zajedno sa našim klijentima, diktirajući trendove venčanja od tradicionalnih i klasičnih, do inovativnih, posebno dizajniranih venčanja, tako da i ove godine najnovije kolekcije venčanica pored svetski brendova predstavice i naši sjajni modni dizajneri: Igor Todorović, Mihano Momosa, Mirjana Vujčić, Ana Stanić, Pedja Đuknić; vrhunski aranžeri i dekorateri, zlatari, poslastičari, prostori za venčanje, cvećari prezentovaće svoje kreativne i inovativne usluge svim posetiocima.

Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa Prislija Naravno, a svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto kralja rokenrola, mogu se na licu mesta besplatno venčati uz blagoslov matičara opštine Palilula.

Prijave za Las Vegas venčanje svi zainteresovani mogu slati na lasvegas@vencanje.rs

Ukoliko ste zaprošeni i upravo pripremate venčanje, ili iščekujete taj momenat, posetite Belgrade Wedding Show 4!

Galerija

13850622570786_2.jpg
13850622717922_3.jpg
1385062291582_1.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar