Kako odabrati salu za svadbu po meri

Kako odabrati salu za svadbu po meri

Sala za svadbu ne samo da treba da bude lepa, luksuzna, moderna, atraktivna i prijatna, već je potrebno da je taman po vašoj meri.

Da li spadate u one koji vole da naglase svoj stil? Ako je vaš odgovor “Da”, onda dobro znate da to možete postići bilo kroz odevanje, frizuru, način govora i izražavanja, tako da jasno pokažete svetu ko ste zaista vi. Pa zašto biste, u jednom od najvažnijih dana u vašem životu, prihvatili nešto manje od luksuzne sale za venčanja po vašoj meri?

U svetu raznoraznih venčanica, neveste previše često zaboravljaju da bi i sala za svadbu trebalo da bude prilagođena njihovom ukusu. Bez obzira na vaš stil, budžet ili veličinu vaše liste gostiju, gotovo uvek možete odabrati mesto koje je potpuno funkcionalno i pri tom u potpunosti izražava vašu ličnost. Vaša potraga za savršeno jedinstvenom salom za venčanja ne mora biti laka, ali može (i mora) biti uspešna.

Broj gostiju i meni - prvi koraci ka odabiru sale za svadbu
Prve stvari na koje treba da obratite pažnju pri odabiru sale za svadbu svakako jesu broj gostiju i meni. Ako želite da napravite manju svadbu, onda vam neće biti problem da iznajmite i neku manju salu.

S druge strane, ako pravite veliku svadbu, sa velikim broje zvanica - jasno vam je da mala sala neće moći da primi sve vaše goste i zato morate odmah da tražite salu odgovarajućeg kapaciteta. Kada odredite salu na osnovu ovoga, sledeća i jako važna stavka svakako jeste i koja se to hrana služi u dotičnoj sali.
Dakle, odmah pogledajte i meni koji je u ponudi. Razmislite da li je to ono što se vama sviđa i što biste vi voleli da pojedete na nekoj svadbi? Ili je to previše ’’mršav’’ meni, sa krajnje dosadnim obrocima koje nikako ne želite da vidite na svom venčanju?

Pri tom uzmite u obzir i kulinarske ukuse i zahteve vaših gostiju. Jer hteli mi to da priznamo ili ne, nakon svadbe se najviše priča o tome kakva je bila hrana - pored toga kako je izgledala sala za venčanje.

sala za svadbe

Koja je vaša tema venčanja?
Vaša lična tema je vaša slika i prilika. Ne možete početi da tražite salu za svadbu dok se ne odlučite koja će biti vaša takozvana tema venčanja. Razgovarajte o potencijalnim temama sa svojim partnerom i izaberite nešto što najbolje opisuje vas dvoje.

Razmislite o tome kako najbolje da se izrazite kroz dekoraciju, meni i šemu boja. Hoće li tema vašeg venčanja zahtevati formalni ili manje formalan prostor - onaj koji je zatvoren ili na otvorenom? Da li je to moderan prostor ili nešto sa istorijskim motivima? Da li će biti nešto što prosto odiše luksuzom i prelepim, svetlucavim bojama ili što je u ruhu tradicije? Izbor je na vama i vašem partneru, svakako.

Potražite mesto koje odgovara vašem stilu - a ne mesto koje je možda nekome drugome bilo izbor. Ne mora da znači da je to i vaš izbor, prosto, svi smo mi različiti i imamo različita očekivanja. Budite oprezni ako poželite da napravite od nekog vama lako dostupnog prostora nešto što on već u svojoj suštini nije, jer će vas to koštati možda i čitavo bogatstvo, ali i volje i živaca - koje svakako treba da preusmerite na nešto korisnije, jer – vreme leti i venčanje se približava.

Ako ste oduvek sanjali o velikoj i luksuznoj sali poput plesne dvorane iz bajki, ali ste se odlučili za temu venčanja u vrtu, tj. na otvorenom - onda morate da uskladite svoje želje sa mogućnostima koje vam se pružaju. Bez obzira koliko cveća i zelenila unesete u plesnu dvoranu, to će i dalje biti samo plesna dvorana, a ne čaroban vrt za koji ste se odlučili! Umesto toga mnogo je pametnije da iznajmite salu koja ima mogućnost da primi goste i na otvorenom.

Zato, dobro razmislite u kom to prostoru želite da izgovorite sudbonosno ’’Da’’. Nije to tako jednostavan izbor, zar ne?

Možda je Vila Anđela pravi izbor za vas?
U želji da vam pomognemo sada ćemo vam reći da Vila Anđela može da ugosti čak 1000 osoba. Njihov prostor za organizacije venčanja je multifunkcionalan, tako da se veoma lako i jednostavno može transformisati u tri manje predivne sale za svadbe - ukoliko vam je potreban manji prostor.

Osim toga, apsolitno je prilagodljiv svim vašim željama i prohtevima. Hrana - takođe vrhunska.

To je mesto gde su se već odigrali mnogobrojni važni događaji za pamćenje, zato budite sigurni da je ovde u pitanju profesionalna ekipa u koju možete imati potpuno poverenje.

Dakle, sala za svadbu po vašoj meri zaista postoji!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar