Kako napraviti najbolji izbor svadbene torte?

Kako napraviti najbolji izbor svadbene torte?

Svadbene torte su kruna svakog venčanja i svadbenog veselja, trenutak kad je iznad svega pažnja zvanica usmerena ka zvezdama večeri, ka mladencima. Upravo iz tog razloga se izbor svadbene torte nikada ne prepušta slučaju već se bira i pravi sa mnogo pažnje i ljubavi.

Svadbene torte kao slika ljubavi
Vrhunac najsrećnijeg dana dvoje, sada spojenih u jedno, je trenutak kada se torta seče i sa gostima dele slatki trenuci. Svaki detalj svadbene torte treba da bude prilagođen, pre svega mladencima, a potom i celokupnom stilu svadbene ceremonije i proslave. Iz tog razloga treba pre svega da razmislite o obliku vaše svadbene torte, da li će biti kvadratnog, okruglog, ovalnog, na stalku, spiralnog ili klasičnog oblika. Što je oblik, kao i veličina u spratovima svadbene torte neobičnija to je oduševljenje zvanica zagarantovanije.
svadbena torta
Kako dekorisati svadbene torte?
Dekoracija svadbene torte zavisi od ukusa i vrste torte, odnosno da li je klasična torta kao što je torta od oraha, badema, lešnika, čokolade ili od laganih biskvitnih smeša punjenih svežim voćem ili parfe kremama na bazi voća, jogurta ili sira. Upravo sastojci i stabilnost svadbene torte određuju da li i koliko možete da se poigrate sa njenim dekorisanjem, da li ona može da bude maštovitija i raznovrsnija ili klasična.
torta za svadbu
Fondan je sve popularniji kod svadbenih torti, jer otvara mnogo mogućnosti za oblikovanje i dekorisanje.

Svadbene torte mogu da ispričaju jednu divnu priču, tako da su one idealne da kažete nešto više o vama ili o životu koji vam predstoji u budućnosti u bračnoj zajednici.
ana_jaksa3
Neke od najzastupljenijih i najčešće pravljenih torti za svadbe: grčka kneginja, japanski vetar, ledeni vetar, nugat torta, cheescake, čokoladna, čokoladna krem torta, sacher, schwarzwald, doboš torta.

Tokom letnjih meseci traženije su lagane voćne torte, a od aroma je vanila među najpopularnijim.

Tagovi:

Komentara (1)

  • 19.02.2016

    Interesuje me ova torta i stalak sa druge slike mozete li mi reci ko je pravi ili nesto da mi pomogne da je nadjem :)

Dodaj komentar