Da li je medeni mesec na Maldivima pravi izbor?

Da li je medeni mesec na Maldivima pravi izbor?

Maldivi su jedno od najpoželjnijih romantičnih ostrva, honeymoon destinacija bez konkurencije. Moderne plaže, plave lagune, koralni grebeni i luksuzni rizorti glavno je što ih čini idealnom scenografijom za najslađa uživanja i najlepše trenutke. Ostrvo kojem se zbog povoljne klime možete vraćati tokom cele godine nudi pregršt romantičnih aktivnosti koje čekaju da ih baš vi otkrijete. U nastavku vam predstavljamo top pet lokacija na Maldivima na kojima romantika dobija viši smisao.

1. Istražite koralne grebene
Zajedno sa svojim bračnim partnerom upustite se u avanturu koju ćete imati prilike samo na Maldivima da doživite. Krenite na ronjenje, izgubite se u magičnom pogledu na raznovrsne morske vrste i uživajte u najživopisnijim bojama koje samo priroda zna da kreira. Ukoliko niste vrsni ronioci, ne dozvolite da vas to obeshrabri, hotel The Sun Siyam Iru Fushi 5* u okviru boravka organizuje kurseve ronjenja nakon kojih ćete se sigurno osećati opuštenije u dubinama Indijskog okeana. Takođe, specijalno za vaš honeymoon, hotel nudi niz pogodnosti – mladenci po dolasku dobijaju na poklon bocu vina, vaučere za spa tretmane kao i večeru pod svećama.

2.jpg

2. Wellness opuštanje u dvoje
Kakav bi to honeymoon bio ukoliko ne biste uživali u zajedničkim opuštanjima? Naša preporuka su savršeni wellness tretmani na plaži - poseban doživljaj predstavlja kada iste zakažete pred sam zalazak sunca. Romantični ambijent, voljena osoba, prepustite se spretnim rukama vrhunskih stručnjaka i uživajte u relaksaciji koja podmlađuje duh i telo. Ukoliko vam ovakva vrsta opuštanja nije primamljiva, u hotelu  Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5* su vam na raspolaganju tretmani koji će vas razmaziti, kao i dodatne pogodnosti koje će vam sigurno ulepšati medeni mesec  – gosti po dolasku dobijaju flašu šampanjca a tokom boravka romantičnu večeru na plaži i "dolphin" krstarenje (First minute: 20% za rezervacije do 60 dana pre puta).

3.jpg

O tome koliko se ovde pažnje poklanja relaksiranju duha i tela govori to što se hotelski wellnes centar "The Shine Spa" nalazi na posebnom ostrvu gde je smešteno šest bungalova koji su integrisani u tropsko okruženje Pored ovog luksuznog rizorta, u fantastičnim tretmanima možete uživati u hotelu Sun Island Resort & Spa 4*, u prijatnom okruženju "Araamu Spa" centra koji se nalazi na otvorenom.

3. Restoran sa pogledom na morske dubine
Jedna od najzabavnijih stvari koje ne treba propustiti na Maldivima je poseta Ithaa podvodnom restoranu koji se nalazi u okviru hotela Conrad Maldivi Rangali resort 6* koji nudi izuzetne pogodnosti za medeni mesec (Honeymoon special: 60% popusta za mladu, po dolasku na poklon boca šampanjca i korpa sa voćem). Uživajte u pogledu na podvodni svet dok uživate u neprevaziđenoj romantici (First minute: 15% za rezervacije do 90 dana pre puta. Honeymoon special i first minute popust se ne može kombinovati).

4.jpg

4. Večera pod zvezdama
Sve lepote Maldiva najbolje ćete doživeti sa broda, krenite u obilazak okolnih ostrva popularnim safari boat-om koji se drugačije naziva i plutajući lukusuz Maldiva. Zalazak sunca u zagrljaju voljene osobe i večera pod zvezdama samo su deo onoga što vas čeka na ovom putovanju tokom kojeg ćete upoznati sve lepote predivnog tropskog okruženja. Ko zna, možda na ovom mini krstarenju otkrijete plaže skrivene od očiju radoznalih posetilaca i zaljubite se u neko od okolnih ostrva.

5.jpg

5. Dijamantska plaža
Otkrijte najbolje od prirodnih lepota Maldiva, iznenadite svoju voljenu osobu tako što ćete je u večernjim satima odvesti do bioluminescent plaže na kojoj ćete imati utisak kao da su se najsjajnije zvezde preselile u okean. Ovaj prirodni fenomen svetlucavog peska prisutan je na mnogim destinacijama, ali na Maldivima je najintezivniji. Fantastični odsjaj stvara se zbog posebnih planktona koji naseljavaju ovu plažu po kojima je ista posebno popularna. Možete li da zamislite veću romantiku? Imaćete utisak kao da sanjate, kao da je neko ispred vas prosuo na milione dijamanata.

Za dodatne savete za medeni mesec iz snova, kontaktirajte Travel House eksperte za individualna putovanja!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar