Beogradski sajam venčanja nudi lek protiv stresa mladenaca

Beogradski sajam venčanja nudi lek protiv stresa mladenaca

Poput svojevrsnog antistres vodiča za buduće mladence, Belgrade Wedding Show sa svojim mnogobrojnim izlagačima i ove zime prezentovaće novitete i trendove kada je reč o celokupom wedding programu i na taj način pompomoći svim zaljubljenim parovima koji planiraju odlazak pred oltar, da otkolone sve dimele u vezi sa predstojećim venčanjem, izbegnu tenziju i prepuste se samo onome što je najvažnije u životu – ljubavi. Već devetu godinu zaredom, Beogradski sajam venčanja održava se tradicionalno početkom poslednjeg meseca u godini, ovoga puta 8. i 9. decembra na novoj lokaciji – elitnom hotelu Hilton. Organizator sajma, specijalizovani časopis Reci DA potrudio se da svi posetioci imaju priliku da se upoznaju sa trendovima za 2019. godinu kada je reč o ponudama modnih kuća, zlatara, poslastičara, prostora za venčanja, aranžera, dekoratera, cvećara, agencija za planiranje venčanja…

Voditeljka Dusica Jakovljevic ucestvovala je na reviji vencanica koju je organizovao Belgrade Wedding Show.jpg

Pored mnogobrojnih štandova, posetioce sajma očekuju i besplatne radionice na kojima će profesionalci iz različitih oblasti davati korisne informacije i savete.  Sajam se otvara u subotu 8. decembra u 10 časova, a već u 12 časova Feng Shui Institut Sandra Drinčić organizuje  Feng Shui wedding praktičnu radionicu - Sredi stan za sretan brak. Sandra Drinčić će otkriti kako urediti nekretninu mladog bračnog para po Feng Shui proračunima i uskladiti  energetske tokove koji će stvarati prosperitet u mnogim aspektima njihovog života. U 13 časova na program je radionica Stevana Radivojević  koji će predstavlja trendi wedding frizure. Nakon saveta o trendi frizurama, biće reči o nezi kože i lepoti, pa , će u 14 časova radionicu održati uvažena doktorka  Yoanna Batsialou koja će govoriti mezoterapiji i wedding nezi, a neke od posetiteljki imaće priliku i za besplatan pregled kože najsavremenijim aparatima. Na radionici o make up novitetima od 15 časova govoriće poznata šminkerka i influenserka  Jovana Arsić (@jovanaisabella) i jedna od najuticajnijih domaćih influenserki Tamara Ćosić (@lepasvakidan). U 15.30 sledi iznenađenje koje svojim wedding muzičkim performansom pripremaju Tijana Dapčević, Jovana Pajić Tamara Dragić, Danijel Kovačević, Lejla Hot, Danijela Karić, a u svemu tome pomoći će im i jedan od najpopularnijih koreografa u Srbiji Ivan Mileusnić. Posle muzičkog predaha, u 16 časova sa posetiocima sajma razgovaraće poznati modni dizajneri, zajedno sa svojim muzama, popularnim damama iz javnog života.  Već u 16.30 časova  poznata stilistkinja Vanja Pantin zajedno sa influenserkom Mimom Zečević održaće narednu radionici na kojoj će sve zainteresovane dame moći da čuju korisne modne savete važne za izbor venčanice, ali i ostale detalje koji će doprineti da odlazak pred oltar bude njihov dan iz snova.

Tijana Dapcevic na jednom od prethodnih izdanja Belgrade Wedding Showa.jpg

Sajam se zatvara u 20 časova, a za posetioce će biti otvoren već narednog jutra. U nedelju, sat vremena posle otvaranja, u 11 časova radionicu će ponovo održati doktorka  Yoanna Batsialou, gok će neke posetiteljke I u nedelju imati priliku za besplatan pregled kože skin skenerom. Tačno u podne sledi naredna radionica kada će o wedding make up trendovima govoriti poznata šminkerka Jovana Arsić. U 13 časovana program je svečano proglašenje pobednika za Naj venčanje u protekloj godini, a potom će biti obelodanjeno i koja fotografija sa veridbe je odabrana kao najlepša, od svih onih koje su pristigle na konkurs organizovan u saradnji sa dnevnim listom Blic.

Influenserka Zorana Jovanovic bila je jedno od zastitnih lica Belgrade Weddinh Showa.jpg

Posle svega toga, budući mladenci će imati još dovoljno  vremena do 20 časova da obiđu sajam, upoznaju se sa ponudom svih izlagača koji će, svako u svojoj delatnosti  prezentovati svetske wedding trendove za narednu godinu. Svi oni koji žele da izbegnu stres sa kojim se budući mladenci obično susreću prilikom planiranja svog najvažnijeg dana u životu, sigurno neće propustiti priliku da posete Beogradski sajam venčanja posle čega će u miru i ljubavi moći sačekaju dan kada će izgovoriti sudbonosno da.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar