Belgrade Wedding Show 1. i 2. decembra

Belgrade Wedding Show 1. i 2. decembra

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha Sajma venčanja Belgrade Wedding Show, u organizaciji časopisa Reci Da, ove godine, po treći put 1. i 2. decembra 2012. od 10-20h u prestižnom Metropol Palace Hotelu. Ulaz je slobodan.

U cilju promovisanja venčanja sa stilom i mogućnosti kompletne organizacije venčanja na jednom mestu, posetiocima će se predstaviti najkvalitetniji izlagači koji svojim proizvodima i uslugama čine da jedno venčanje bude spektakularno.

Saloni venčanica i muških odela, zlatarske radnje, agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, radionice za izradu torti... samo su neki od izlagača koji će prezentovati najnovije trendove za sezonu venčanja 2013.
Belgrade Wedding Show 1. i 2. decembra
Najnovijim kolekcijama venčanica za 2013. godinu naši poznati kreatori Verica Rakočević, Suzana Perić i Zvonko Marković otvoriće Sajam venčanja Belgrade Wedding Show u petak 30. novembra u 21h u foajeu hotela Metropol.

Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa Prislija Naravno, a svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto kralja rokenrola, mogu se na licu mesta besplatno venčati uz blagoslov matičara opštine Palilula.

Prijave za Las Vegas venčanje svi zainteresovani mogu slati na lasvegas@vencanje.rs

Ukoliko ste zaprošeni i upravo pripremate venčanje, ili iščekujete taj momenat, posetite Belgrade Wedding Show 3!

Zakoračite u svet glamura i luksuza! Nadahnite se novim idejama!

Ulaz je slobodan, od 10-20h
www.belgradeweddingshow.com
Info: 060 5 8888 02

Galerija

13537537135089_1.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar