15. sajam venčanja u hotelu Hajat od 19. do 21. februara

15. sajam venčanja u hotelu Hajat od 19. do 21. februara

Najuspešniji u regionu, Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari već 15 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije. Tokom tri dana sajma na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga. Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe - venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice... I to sa sajamskim popustima i do 50 odsto!

124.jpg

Na 15. Wedding weekendu budući mladenci pronaći će sve na jednom mestu – saznati sve o najnovijim trendovima u oblasti dekoracije, pronaći venčanicu iz snova, odabrati odelo kao krojeno po meri...a tokom Sajma, naši izlagači, vrhunski stručnjaci u svom poslu, pomagaće vam svojim savetima.  

Tradicionalno, prvi dan Weeding weekend – a, u petak 19. februara u 19 časova, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

125.jpg

Uz kupljenu ulaznicu svi posetioci će na poklon će dobiti i novo izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge koje su mogli da vide kod izlagača.

Radno vreme Sajma tokom sva tri dana biće od 10 do 20 časova. Pozivamo vas da dođete i na jednom mestu pronađete sve što vam je potrebno za organizaciju najradosnijeg dana u vašem životu. Redakcija magazina Venčanje, već 15 godina, s vama je na najlepšem putu – od A do DA.


123.jpg

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar