Šta pokloniti paru koji slavi Mladence

Šta pokloniti paru koji slavi Mladence

U vreme prolećne ravnodnevnice i buđenja prirode nakon zime, 22. marta, obeležava se jedan od najlepših srpskih praznika – Mladenci. Njih proslavljaju parovi koji su se venčali u prethodnih 12 meseci kako bi dobili snagu i energiju vremena koje dolazi. Iako svaki kraj ima svoje specifične običaje, gotovo svuda važi da gosti koji su pozvani kod mladenaca donose dar, a mlada tim povodom priprema slatke kolačiće, mladenčiće. Iako svi vole obeležavanje ove svetkovine, kod gostiju se neretko javlja večito pitanje – šta kupiti novom bračnom paru za poklon? Zato Gorenje ima predloge koji će otkloniti vaše dileme.

Kad je reč o odabiru dara za Mladence, glavni savet je da budete praktični. Čovek se kući tokom celog svog života, unosi male ili veće promene u svoj stan, ali kupovina kućnih aparata obično obeleži baš prve godine braka. Veliki broj parova se venčavanjem osamostalio, potpuno odvojio od roditelja i ima potrebu da dom obezbedi korisnim aparatima. Zato na ovaj dan treba darivati nešto što će im pomoći na početku zajedničkog života. Gorenje u svom širokom asortimanu ima mnogo proizvoda koji su odličan izbor, a u nastavku odvajamo nekoliko njih.

Moćna cediljka za citruse
Čišćenje od toksina i unos vitamina veoma su važni, zato je moćna Gorenje cediljka za citruse je savršen poklon. Napravljena je za sve vrste citrusa različitih veličina. Uz pomoć nje može se iscediti maksimalna količina soka iz voća uz minimalni napor. Priprema limunade, ceđene narandže, grejpa ili mandarine, biće brza i laka. Dodatno, čišćenje ovog aparata je veoma jednostavno.

Štapni mikser – višenamenski aparat
Pored toga što je veoma praktičan poklon za parove koji imaju bebu na putu ili je planiraju u bliskoj budućnosti kako bi pravili kaše, štapni mikseri se mogu koristiti za popravljanje zgrudvanih sosova, pripremanje savršenog šlaga, pasiranje voća i povrća, mućenje jaja, pripremu testa za palačinke, domaćeg majoneza, dresinga za salate i još mnogo toga. Upravo zato, Gorenje štapni mikser najnovije generacije je idealan izbor. Velika snaga, prilagodljiva brzina i efikasno četvorostruko sečivo samo su neki od aduta koje nudi.

Za savršen proces pripremanja hrane - OptiBake rerna
Što se tiče samih slavljenika, oni moraju da brinu o tome kako će dočekati drage goste i čime ih poslužiti. Mogućnosti su zaista brojne, ali ono što svakako mora da se nađe na stolu su mladenčići, tradicionalni kolačići koji se pripremaju ovim povodom. Iako recept za pripremu nije komplikovan, itekako je bitno u čemu ih pripremamo ako želimo da ispadnu savršeno. Ovo pravilo, naravno, ne vredi samo za mladenčiće, već i za sve ostalo što pečemo u rerni, bilo da se radi o slanom ili slatkom. Upravo zato, Gorenje nudi OptiBake rernu uz koju će stres zbog spremanja hrane postati prošlost onog ko je koristi, uštedeće na vremenu, uživaće u procesu pripreme omiljenih jela i u zabavnim porodičnim trenucima jer ova pećnica ima veli izbor funkcija.

Galerija

16479359527427_cediljka za citruse 1.jpg
16479359529936_cediljka za citruse_2.jpg
16479359540721_tapni mikser 1.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar