Rolo i zebra zavese za svaki dom i poslovni prostor

Rolo i zebra zavese za svaki dom i poslovni prostor

Bilo da opremate novi ili renovirate stari dom, izgled prozora je važan deo unutrašnjeg dekora, a izbor zavesa za prozore može biti težak zadatak. Postoji mnogo pitanja o kojima treba voditi računa.

Da li se zavese slažu sa ostatkom dekora ili izgledaju neprikladno? Kako izgledaju spolja? Koliko su jednostavne za čišćenje i održavanje? Da li su energetski efikasne i kolika je njihova cena?

Da biste pronašli odgovore na ova pitanja, pogledajte ponudu Rolux zavesa na jednom mestu, prilagođenu bilo kojem stilu i obliku prozora. Rolux pruža najkonkurentnije cene i svojim kupcima često daruje akcijske cene proizvoda!

Rolo zavese
Rolo zavese su među najpopularnijim zavesama kod nas, tj. na našem tržištu. Veoma su moderne, praktične i efikasne. Rolo zavese se lako uklapaju i kombinuju u različite vrste enterijera. Takođe, rolo zavese pomažu da sačuvate Vašu privatnost i naravno da omoguće kontrolu količine svetlosti koja ulazi u prostorije. Rolo zavese iz ponude Rolux-a dolaze u mnogo različitih boja i nijansi, kao i dizajna samog platna.

Rolo zavese su sjajna opcija i za poslovni i stambeni enterijer. Idealne su za spavaće sobe jer nude potpuni mrak, plus dolaze u mnogo različitih boja tako da možete pronaći onu koja najbolje odgovara vašem dekoru. Još jedna prednost je što štede prostor. Njihov jednostavan dizajn prosto štedi prostor jer su platna postavljena tik uz prozore i ako se odlučite za neutralnu boju, imaju tendenciju da vizuelno nestanu, bilo da su namotane u kutiju ili ne.

Zebra zavese
Zebra zavese, koje se takođe nazivaju i dan-noć zavese, imaju jedinstven izgled sa naizmeničnim trakama prozirnih i svetlosnih filtera i materijala za zatamnjivanje prostorija, pa su zbog svog prugastog izgleda i dobile ovo ime. Voma su praktične ali i elegantne i idealne kako za poslovni tako i za stambeni prostor. Mehanizam se može postaviti u plafon, zid ili na prozorsko okno obezbeđujući moderan izgled i lep dodatak svakoj prostoriji.

Zebra zavese tj. platna se namotaju u elegantnu kasetu koja je diskretna i neprimetna. Mehanizmom se upravlja pomoću lančića koji je sa strane, a ukoliko se odlučite za to, postoji i mogućnost daljinskog upravljanja. Zahvaljući trakama na platnu možete lako kontrolisati količinu svetlosti koju želite da propustite u prostoriju, a zebra zavese pružiće Vam i privatnost kada to poželite.

Pa zašto čekati? Uz Rolux rolo i zebra zavese pretvorite Vaš dom u mesto sofisticirane elegancije za tren oka. Rolux zavese dizajnirane su da ispune sve zahteve vašeg domaćinstva. Izaberite vašeg favorita, rolo ili zebra varijantu i dobijte dom koji zaslužujete!

 

Foto by Mike Cox on Unsplash

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar