Retro kolekcije frižidera Gorenje

Retro kolekcije frižidera Gorenje

Retro danas doživljava pravu renesansu na gotovo svim područjima, od dizajna nameštaja, automobila, telefona, do ženskih kaputa, kupaćih kostima i frizura. Ovom globalnom modnom trendu sve se više priklanjaju i umetnici, fotografi i kuvari.

Retro stil je sve prisutniji i u uređenju enterijera. On predstavlja pravi izbor za one koji vole spoj nostalgije za prošlošću i moderan dizajn iz budućnosti. Retro podseća na mladalačke dane i srećna vremena, a svi volimo da iznova doživimo te nežne emocije, autentičnost i toplinu doma. Ipak, optimistične i razigrane boje Gorenje retro kolekcije frižidera, neće vas samo vratiti u romantičan period, već će zaista uneti pravo osveženje u vaš dom.

Ovaj frižider nije klasičan, jer njega možete postaviti u kuhinji, dnevnoj ili spavaćoj sobi...gde god vam padne na pamet. On će se u svakom slučaju odlično uklopiti u ambijent i preneti vam pozitivno raspoloženje. Moderni, živahni i primamljivo sunčani aparati kao stvoreni su za sve one koji sanjaju u bojama.

Sve frižidere iz ove retro kolekcije  možete naći u radnjama koje prodaju brend Gorenje. Jedna od njih je i robna kuća Tri "O" u Kragujevcu. Ova firma poseduje i online shop, tako da možete imati uvid u celokupnu ponudu i poručiti nešto od asortimana.

Pogledajte kataloge sa cenama:

Frižideri Gorenje

Galerija

13551665299079_1a.jpg
13551665444251_1.jpg
13551665627406_2.jpg
Tagovi:

Komentara (1)

  • 12.02.2013

    Sanjam ga godinama! Jednog dana...

Dodaj komentar