Učesnica Operacije Trijumf, Ivana Nikodijević, objavila nov spot

Učesnica Operacije Trijumf, Ivana Nikodijević, objavila nov spot

Nekadašnja učesnica Operacije Trijumf i veliki borac za povratak rock scene, Ivana Nikodijević, objavila je spot za pesmu HALO! Spot je prvi u nizu koji će biti objavljeni tokom 2015. godine. Do sada je snimljeno pet novih pesama u studiju P3, za koje su planirani spotovi.Ivana Nikodijević je kompozitor, klavirista/klavijaturista, pevač, tekstopisac. Do sada je nastupala na Exit-u, Šabačkom letnjem festivalu, Rockvillage-u, Prnjavorstock-u, i sa svojim bendom, kao predgrupa grupi "Viktorija". Kao autor se pokazala već sa 15 godina na konkursu "Ti si moje srce" u organizaciji Ministarstva zdravlja, gde je pesma "Srce" objavljena  na pobedničkoj kompilaciji.

Takođe, pobedila je na konkursu "Hello Dobre Vibracije" sa pesmom "Voodoo", pod pseudonimom ZVRKA, koju je uradila u saradnji sa Mirkom Lukovićem (Rare). Za Izraelsku nacionalnu televiziju "Tel Aviv", u okviru seijala "Couch diary" 2012. godine, Ivana je snimila reality emisiju, kada je ugostila dva Izraelca i provela ih kroz "svoj običan, rokerski" dan u Beogradu.

Sarađivala je sa grupama FEUD (vokali na pesmi "Televizija"), STRIP (kao klavijaturista), nastupala kao gost sa bendovima Sharks, Snakes & Planes (2012), Yu grupa (OT, 2008), Viktorija (Sava centar, 2014.)

Ivana se trenutno priprema sa svojim bendom Tri metra strejta za nastupe širom Srbije.

Tagovi:

Komentara (1)

  • 09.01.2015

    Kakav spot! Najezila sam se!

Dodaj komentar