Tom Džons: Stare pesme u novom ruhu

Tom Džons: Stare pesme u novom ruhu

Kombank Arena je spremna za nastup Tom Džonsa, koji će se održati u nedelju, 15. juna od 21h. Kako je najavio u intervju za naše medije, publici u Areni predstaviće stare pesme u potpuno novom ruhu.

Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao preko dva sata  zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere.  Tada je svojim izuzetnim glasom prodrmao Arenu, a i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku. Nakon prošlog nastupa ovog velikana naši mediji su izveštavali u superlativima, a on je na kraju poručio: “Beograde, vidimo se uskoro ponovo” i održao obećanje!

“Zahvalan sam što mi je glas i dalje snažan i što mi vibrato nije usporio. Vibrato kod pevača sa godinama može da uspori i da počnete da zvučite kao kada pokrećete mašinu. Ali hvala Bogu, meni se to nije desilo. I dalje pevam prirodno. Vodim računa o sebi, pijem dosta vode i uvek se trudim da spavam osam sati.”, izjavio je nedavno Tom Džons.

Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800, 2900, 3200, 3900 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar