Tito&Tarantula nastupaju u Nišu 17. jula

Tito&Tarantula nastupaju u Nišu 17. jula

U okviru svoje aktuelne evropske turneje čuveni američki stoner rock sastav Tito&Tarantula nastupiće u Nišu, u četvrtak, 17. jula u Dvorištu Univerziteta od 21h! Koncert je prebačen za četvrtak zbog jučerašnjeg nevremena!

Tito Larriva je osnovao Tarantule 1992. godine, a široj publici je poznat i po muzici za filmove "Desperado", "Once Upon a Time in Mexico" i "From Dusk Till Dawn", iz koga se izdvojio planetarni hit “After Dark”.

Svoj muzički izraz prezentira na pet albuma objavljenih u periodu od 199.7 do 2008. godine, a “zaražen” holivudskom produkcijom nastavlja i kao autor muzike za filmove "Kill Bill" ,"Machette", ... Poslednjih godina većinu vremena provodi na turnejama i snimajući nove materijale za naredne albume.

Postava benda sa kojom nastupa u protekle tri godine, uključuje i njegovu ćerku Lolitta Lynn Carroll - Larriva na mestu basiste, Marcus Praed je na gitari, Samantha Bishop svira bubnjeve i Victor Ziolkowski – ritam gitara i bubnjevi.

Publiku će zagrevati mladi niški ritam & blues sastav The Jam Station, koji je u poslednje vreme veoma koncertno aktivan u Srbiji.

Karte u pretprodaji po ceni od samo 600 dinara od petka, 27. juna: Vintage shop (Davidova ul. kod Sinagoge), Music House (kod simfonijskog), Eko Speed press caffe (niška Tvrđava) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

Galerija

1403944063203_flajer_2.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar