Thievery Corporation dolazi na Arsenal fest

Thievery Corporation dolazi na Arsenal fest

Kultni sastav iz Vašingtona Thievery Corporation izaći će pod reflektore Arsenal festa u petak 23. juna 2017.godine. Grupa koju predvode Erik Hilton i Rob Garza ovaj put dolazi u punom kocertnom sastavu i to direktno u Kragujevac!

Osnovani u Vašingtonu 1995. godine, tokom poslednje decenije Thievery Corporation kontinuirano razvijaju svoj zvuk i šire uticaj kroz studijske albume “The Mirror Conspiracy”, “The Richest Man In Babylon” i “The Cosmic Game”. Njihove popularne kompilacije “Babylon Rewound”,
“The Outernational Sound” i “Abductions  and Reconstructions” redefinisali su pojam savremene svetske muzike i proširili njen uticaj na moderno stvaralaštvo brojnih umetničkih pokreta širom planete. Ono što čini možda i najveću atrakciju na Thievery Corporation turnejama jesu brojni vokali koji pevaju neke od najvećih himni ovog sastava.

Pored atraktivnih koncerata, Thievery Corporation su svetskoj javnosti poznati i po snažnom društvenom angažmanu i antiglobalističkom aktivizmu. Takođe, oni su i jedni od najsnažnijih abasa-dora Svetskog programa za hranu pri Ujedinjenim nacijama, uz čiju su pomoć uspeli da iprovociraju svesno razmišljanje svojih današnjih, veoma brojnih sledbenika.

Ovaj sastav je poslednji put gostovao u Srbiji 2010. godine, a za koncet na Arsenal festu, kako su najavili, spremaju posebnu listu njihovih velikih hitova.Thievery Corporation će ove godine, uz  sastave Anthrax, Buzzcocks, Elvis Jackson, Urban & 4, Rambo Amadeus, učiniti Arsenal fest jednim od najvažnijih festivala u regionu.

Arsenal Fest 07 biće održan u Kragujevcu 22, 23. i 24. juna.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar