Tango in Red Major gostuje u Srbiji

Tango in Red Major gostuje u Srbiji

TANGO IN RED MAJOR predvođen slavnim koreografom Gustavom Rusom, gostovaće u Sava centru, 28. juna i 29. juna u Srpskom narodnom pozorištu, Novi Sad. Ulaznice za nastup u Beogradu u prodaji su po cenama od 1.900, 2.200 i 2.500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Tango Red Major je savremeni šou, jučerašnjeg ritma i sutrašnjih ideja, pun boja, lepote, glamura i elegancije. Gustavo Ruso, koreograf, stvaralac, inspirativni pionir nove generacije umetnika, zajedno sa Samantom García, koristi tango kao instrument temeljnog prenošenja pokreta i produkcije, ponovo razotkrivajući tango šou na jedinstven način, odbacujući predubeđenja i stereotipne kanone.Trupa Tango in Red Major sastoji se od dvadeset izuzetno talentovanih i lepih umetnika, posebno izabranih i vođenih od strane prvih plesača Gustava Rusoa i Samante Garsija. Postoje četrnaest plesača na bini - najbolji plesači iz Buenos Airesa, od kojih su neki već sarađivali sa Gustavom na svetski poznatom šou Tango Seduccion. Oni su poznati, talentovani igrači, pravi izraz ovog besmrtnog plesa.

Orkestar Tango in Red Major će vas na prelep način upoznati sa novim aranžmanima nekih od najčuvenijih tango numera ali istovremeno predstaviti i nove.
 
Ovo je magični i ekstravagantni šou, gde umetnost nije samo u načinu plesa, već i u načinu na koji je ova umetnost predstavljena, nadrealnih scena sa sarkastičnim dodirom današnjice. Nije sve izmišljeno, napisano i otplesano.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar