Stromae nastupa na Exit-u

Stromae nastupa na Exit-u

Jedno od vodećih imena evropske muzičke scene i hitmejker Paul Van Haver, poznatiji kao Stromae, nastupiće 10. jula na EXIT festivalu! Stromae je autor megahitova "Alors on danse", "Papaoutai" i "Formidable", sa oko 350 miliona pregleda na Youtube kanalu i mnogobrojnim prvim mestima najvažnijih muzičkih lista u više od 10 zemalja širom Evrope!

Onog momenta kada je Alors on danse pušten uživo u radijskom programu, Stromae je postao ime koje se pamti. Za kratko vreme, spot za ovu pesmu prestigao je brojku od 50 miliona pregleda na Youtube kanalu, dok je remiks ovog velikog hita uradio ni manje ni više nego Kanje Vest. Među milionima fanova širom sveta ubrajaju se i poznate ličnosti kao što su Diplo, Black Eyed Peas, Ana Vintur, Žan Klod Van Dam i mnogi drugi.

Sledeća dva singla, Papaoutai i Formidable, učvrstili su belgijskog muzičara na poziciji jednog od najtraženijih evropskih izvođača današnjice.

Direktno sa top lista, Stromae 10. jula dolazi na EXIT festival da pretvori Petrovaradinsku tvrđavu u veliki plesni podijum!Ulaznice:

EXIT: 5.990 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

Studenti i srednjoškolci:
EXIT: 5.490 din
EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar