Specijalni popust za komplete ulaznica za Nišville do kraja januara

Specijalni popust za komplete ulaznica za Nišville do kraja januara

33. Internacionalni niški jazz festival Nišville 2016 će se održati od 11. do 14.avgusta 2016 na niškoj Tvrđavi, a komplet karata će koštati 3.000 i neposredno pred početak festivala 3.600 dinara.

Do 31.januara (još samo četiri dana!) aktuelna je prva promo cena od 1.500 dinara za 25 koncerata na glavnim binama, a od 1.februara 2016 kompleti ulaznica će biti skuplji.
Na ovogodišnjem Nišvilu između ostalih nastupiće velika britanska soul zvezda Joss Stone, američki trio jazz velikana – Cyrus Chestnut, Lenny White i Buster Williams , legendarni britanski jazz-funk band Shakatak i mnogi drugi.

Treba napomenuti da će komplet ulaznica za glavni festivalski program (Earth & Sky stages) važiti i za Midnight Jazzdance stage za koji ulaz neće biti besplatan na narednom izdanju festivala, a na kome će nastupiti vodeći svetski DJ-evi i producenti.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje na www.eventim.rs

Organizatori naglašavaju da komplet-karta važi za jednu osobu i da ima samo jedan kupon (11 - 14. avgust 2016.) jer će prilikom prvog ulaska u glavni festivalski prostor karte biti poništene, a posetioci će  umesto njih dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana, a moći će i tokom trajanja festivala da nesmetano izlaze i ulaze u glavni festivalski prostor.

Od 11. do 14.avgusta 2016 na niškom jazz festivalu na 10 festivalskih bina biće izvedeno 100 koncerata na kojima će nastupiti 600 izvođača.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar