Saša Kovačević proslavio rođendan sa publikom u Botaničkoj bašti

Saša Kovačević proslavio rođendan sa publikom u Botaničkoj bašti

Pevač Saša Kovačević na svoj rođendan održao je solistički koncert u Botaničkoj bašti “Jevremovac” 27. jula 2022, u okviru Garden Session serije koncerata, u organizaciji Centra beogradskih festivala - CEBEF.

Brojna publika, u kojoj su se većinski nalazile pripadnice lepšeg pola, horski je pevala Sašine poznate pesme, a pred kraj koncerta publika je Saši otpevala i pesmu za srećan rođendan. Ovaj nastup su ispratili brojni predstavnici medija i muzičari.

Da podsetimo, Kovačević je prvo pojavljivanje na televiziji imao 2004. godine na festivalu Sunčane skale, gde je nastupio sa pesmom „Pakao i raj“. Godine 2005. nastupa na Radijskom festivalu sa pesmom „Korak do dna“ i izlazi pesma "Jedina si vredela”. Pesma „Ruka za spas“ proglašena je hitom 2006. godine. U 2007. godini dobija nagradu za otkriće godine, zatim slede nagrade Melos estrade, nagrada Beogradski pobednik za pop pevača godine, na Danima estrade osvaja 1. mesto za otkriće godine. Osvojio je 2. mesto na festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj banji sa pesmom „Lažu te“. Pobednik je Radijskog festivala sa pesmom „Bolji čovek“. Njegove pesme beleže višemilionske preglede na mreži YouTube. Krajem 2008. godine izašao je i njegov prvi duet, sa Eminom Jahović, pesma „Još ti se nadam“. Sledeće godine dobija dve nagrade: za pevača godine i za duet godine sa Eminom Jahović. Još jedna balada objavljena je 2011/2012. „Kako posle nas” koja je postala veliki hit. Usledili su u narednim godinama brojni hitovi: „Gde smo moja ljubavi“, „Rano je“, „Živim da te volim“, „Temperatura”, „Zamalo Tvoj”, “Radi me lagano”,... 

Garden Sessions koncerti u narednom periodu: Vasil Hadžimanov i Bojan Zulfikarpašić (28.07) i Del Arno Band (29.07).

Ulaznice je moguće nabaviti pred svaki koncert na ulazu u Botaničku baštu iz ulice Vojvode Dobrnjca, od 19 do 21h, kao i na sajtu tickets.rs. Svi koncerti počinju u 20.30 časova.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar