Rock Village 2013

Rock Village je kulturna manifestacija koja se održava u Banatskom Sokolcu, opština Plandište (Južni Banat). Muzički program, moto skup, razni sadržaji iz oblasti književnosti i slikarstva glavna su obeležja ovog festivala. Banatski Woodstock, kako mnogi nazivaju ovaj festival, opstaje već devet godina za redom i iz godine u godinu veoma napreduje. Poznat je po mnogo čemu ali pre svega po tome što je zaslugom ovog festivala u Banatskom Sokolcu podignuta statua Bob Marleya.
    
Rock Village 2013 biće održan u petak i subotu, 23 i 24. avgusta na dve bine: Glavna bina (main stage) i Sound system bina.
    
GLAVNA BINA (MAIN STAGE) ugostiće mnoge poznate bendove: Van gogh, Divlje Jagode, Kanda Kodža i Nebojša, FEUD, Dža ili Bu, E-Play, V- Device iz Italije, Kraljevski Apartman, Sharks snakes & planes, Rok Bulevar, Texas Flood band i vršački MicroWave.
    
Ove godine na Rock Village se otvara i druga bina, SOUND SYSTEM STAGE, na kojoj će omogućiti ljubiteljima elektronske muzike da uživaju uz poznate DJ-eve. Glavna zvedza prve večeri biće već legendarni DJ MC Ras (sa Jamajke) koji će izvesti specijalni performans „Reggae Jungle Mix“. Pored njega nastupiće i Rott Bruno, DJ CODEX, DJ REBEL B, DJ BOZNE...

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar