Peščani šou na festivalu New Divas

Peščani šou na festivalu New Divas

Još nekoliko dana je ostalo do “New Divas” festivala, a glavna zvezda Indila, inače ljubitelj srpskog jezika, kinematografije i muzike, je izuzetno uzbuđena zbog koncerta u Beogradu i smatra ga posebnim iskustvom.

Koncert će upotpuniti i peščani šou art studija “zAnima”, umetnički performans slikara koji slika peskom na osvetljenoj površini stola, kreirajući uživo umetničko delo. Stvaranje različiih  likova koji su povezani u jedinstven peščani film pomoću ideje, sadržaja i kompozicije pratiće izvođenje jedne od sjajnih balada mlade Nevene Božović, a publika će imati retku priliku da u peščanoj predstavi uživa i u toku pauze između izvođača festivala.

Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva, u okviru  novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene.

Ulaznice za po cenama 2550 i 3550 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar