Osvežavajuća prinova na našoj muzičkoj sceni - REZZEDO

Osvežavajuća prinova na našoj muzičkoj sceni - REZZEDO

Rezzedo je osvežavajuća prinova na našoj muzičkoj sceni, na kojoj vlada neprestana nestašica široko prijemčivih, a inteligentnih pop tonova. Posle singla “Na na na”, na Deezeru je dostupan i njihov ceo debitantski album “Malo stila, molim” koji će vam na prvo slušanje, doneti neophodnu dozu živosti i optimizma, u izdanju Lampshade Media.

Rezzedo je autorski muzički projekat troje dugogodišnjih prijatelja i saradnika. Njihova inicijalna namera je da kreiraju sopstveni muzički stil baziran na nepretencioznoj pop muzici i tekstovima koji su inspirisani običnim pojavama i stanjima iz realnog zivota. Muzički žanr koji zastupaju je pop muzika relativno širokog dijapazona, pisana sa ciljem da neposredno komunicira sa slušaocem.Tekstovi su angažovani, često opori i sarkastični i projektuju poseban ugao posmatranja standardnih životnih tema.

Grupu Rezzedo čine: Dubravka Petrović (vokal), osnivač i inspirator projekta “rezzedo” i glavni vokal, Aleksandar Miletić (gitare i klavijature), autor muzike za sve pesme i većine tekstova, Predrag Milanović (bas gitara), aranžer, koaranžer, prateći vokal i producent i Marko Kuzmanović (bubnjevi), renomirani session bubnjar.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar