Novi sinlg koji putuje od Srbije do Indije

Novi sinlg koji putuje od Srbije do Indije

Posle pesme “Pašana”, u saradnji sa Božom Vrećom, Marko Louis  je izbacio i drugi singl „PADA NOĆ“ sa njegovog novog albuma “Beskraj”, koji treba da izađe u februaru 2017. godine. Ostao je dosledan svom zvuku tj. da spaja nespojivo, tako da i u ovoj pesmi, pored balkanskih elemenata, možemo da čujemo i zvuke Drum’n’Bass-а, HipHop-a i indijske kulture. Ono što ovu pesmu čini još interesantnijom je i ženski vokal koji pripada indijskoj pevačici Tanu Saxena, mladoj, perspektivnoj pevačici iz Mumbaija sa kojom je Marko stupio u kontakt nakon što je čuo njene nastupe sa youtube-a i socialnih mreža.

Album je pretežno na srpskom jeziku i fokus je na duetima, pa tako i pesma "PADA NOĆ" predstavlja jednu prelepu saradnju između Srbije i Indije. Muziku i aranžaman u saradnji sa Petrom Zorkićem je radio Marko, a tekst Steva Milošević. Na albumu će se naći i dve obrade pesama Markovog pokojnog oca Ljubiše Stojanovća Louisa. “Doviđenja” je jedna od pesama koja je premijerno izvedena na muzičkoj emisiji “3 Boje Zvuka” u kolaboraciji sa Vasilom Hadžimanovom.

Ne postoje granice kada se radi o muzici i zato mi je drago da sarađujem sa umetnicima širom sveta i da time sjedinjujemo naše energije i brišemo granice. Jedva čekam da sa ovom pesmom nastupam uživo sa bednom pred publikom a, ko zna, možda skoknemo i do Indije :)” izjavio je Marko.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar