Novi singl sastava E-play "Ljubica"

Novi singl sastava E-play

Beogradski sastav E-play je premijerno izveo novi singl “Ljubica” u emisjii JELEN TOP 10 na RTS1 u nedelju.

Nakon numere "Iluzija", koja se nedeljama odlično kotirala na Jelen Top 10 listi, Dsikomeru, Pop mašini, Gruvanju, ove sedmice sledi pravo iznenađenje za fanove grupe E-Play, u vidu premijere najnovije pesme "Ljubica", koja će se u ovoj nedelji plasirati i kao novitet na Jelen top listi.

“Ova pesma ima ljubavnu tematiku i ime Ljubica je iskoršćeno kao igra reči i slova. Oduvek mi je ime Ljubica bilo misterija. Kada se prvo slovo imena obrise  - ostaje UBICA. ”, izjavila je Maja Cvetković.

Stihovi “Da li znaš kako dobila si ime” i “Šta se desi kada prvo slovo skineš Ljubice”  zagrmeće na Studiju B u sredu u 21h u reprizi Jelen Top 10, a pesmu možete čuti i na radijskoj listi Diskomera, u Hit-u 202, u emisji Pop karosel radio Beograda.

Ovom pesmom poznati beogradski elektro rok / drum’n’bass sastav najavljuje novi album čiji se izlazak očekuje početkom jeseni, a pevačica i gitaristkinja Maja Cvetković, kroz razgovor u emisiji će otkriti planove benda, i pozvati gledaoce na njihov nastup na predstojećem Arsenal Festu u Kragujevcu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar