Neverovatan lineup na Lovefest-u

Neverovatan lineup na Lovefest-u

Lovefet koji se će se održati ove godine od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji okupiće veliki broj kvalitetnih i poznatih izvođača. Osim neverovatnog i do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najlepšem delu grada, pored Vrnjačkog jezera.

Fire Stage, glavna festivalska bina, prvog dana festivala ugostiće legende Detroit tehna. U Vrnjačku Banju dolaze Jeff Mills, Robert Hood i Kenny Larkin, a publiku će zagrejati Marko Milosavljević i Subotić, kao i di-džej Nikola Krstić. Drugi dan festivala zvezda najvatrenije bine Lovefesta biće Eric Prydz, dok će iste večeri nastupiti i holandski di-džej Tom Trago. Poslednje festivalsko veče otvoriće tech house dvojac Tiefschwarz, dok će zvezde večeri biti britanski di-džejevi i producenti Mark Knight i James Zabiela. Program na glavnoj muzičkoj bini zatvoriće naš najpoznatiji di-džej i producent Marko Nastić.

Zvezda prve večeri na Burn Energy Stage-u biće norveški di-džej Finnebassen, a osim njega nastupiće i predstavnici izdavačke kuće JEUDI Records Doctor Dru i Adana Twins. Drugog festivalskog dana stižu holandski di-džejevi Boris Werner i di-džej Makam, kao i Dejan Milićević, dok će poslednje večeri festivala na Burn Energy Stage-u nastupiti Tama Sumo i Levon Vincent, producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound. Na dugoj listi izvođača našli su se makedonski di-džejevi Goran Kan, Viktor Apostolski i Vidinovski, članovi beogradskog pokreta Beyond House Crew Milos Maričić, Damir Zekiri, Dušan Predojević, Vitanov i di-džej Ognjem, Kristijan Molnar, Loco Baby & Lady Dee, kao i rezident festivala ljubavi Nikola Vemić.

Prvog festivalskog dana na Bushmills Live Stage-u ljubitelji tvrđeg gitarskog zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, kao i Nikolu Vranjkovića, a program će otvoriti vrnjački bend Regulator. Petak će biti u znaku hip-hop muzike, gde će nastupiti veterani srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, crnogorski dvojac Who See, sastav VIP i Stereo Banana. Svoje nastupe poslednjeg dana festivala potvrdili su hrvatska rok grupa Let 3, Rambo Amadeus, Ritam Nereda, Goribor i čačanski sastav Za Dž.

Na festivalu će nastupiti i Nikola Majdanović, X-Coast, Feloneezy, Jackie Dagger, Luka Vuković & Ivan Radojević, John Jogurt, Rahmanee, Side1, Rasheed, Necone, Calavera & Manya, Phill & Dansmore i Marko B & Bojan B.

Za najveće fanove piva, Heineken je pripremio Silent Disco Stage, binu koja će zajedno sa podijumom za igru biti izdignuta iznad zemlje i na taj način pružiti svim posetiocima jedinstven pogled na čitavu festivalsku lokaciju.

Nova cena karata za Heineken Lovefest
Cena trodnevne ulaznice za Heineken Lovefest od danas iznosi 3.299 dinara, dok je cena jednodnevne karte 1.599 dinara. Ulaznice za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili na ulazu festivala ukoliko do tada ne budu rasprodate.

Pogledajte na flajeru ispod satnicu festivala!

Galerija

14072319829624_heineken-lovefest_satnica-festivala.jpg
14072320114686_heineken-lovefest_mapa-festivala.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar