Na Arsenal Fest 2024 stižu Brkovi, Iva Lorens, Vuk Vukajlović

Na Arsenal Fest 2024 stižu Brkovi, Iva Lorens, Vuk Vukajlović

Pank-folk legende Brkovi stižu u Kragujevac na Arsenal Fest 2024! Reagionalno popularni bend koji obeležava 20 godina postojanja vraća se u dobro poznat prostor Kneževog arsenala gde će 27. 06. na Main Stageu zatvoriti program prve večeri trodnevnog festivala (27-29. jun). 

Zagrebački sastav na svakom koncertu napravi atmosferu za pamćenje. Nema sumnje da će tako biti i u srcu Šumadije gde će, uz stare hitove, predstaviti i pesme sa prošlogodišnjeg albuma "Krvava novčanica". 

"Nikad jači stižemo na Arsenal. Jedva čekam da ugledam srećna lica i da se dočepam domaćih proizvoda. Vidimo se u Kragujevcu, živeli", poručuje frontmen Brkova Šemso 69.

Iste večeri na Garden Stageu će zasvirati i mladi beogradski gitarista Vuk Vukajlović, a 29. juna u Zastavinoj bašti predstaviće se kantautorka Iva Lorens. 

Na otvaranju Arsenal Festa 2024 će, podsetimo, pored Brkova, na glavnoj sceni nastupiti i holivudski superstar Kijanu Rivs sa bendom Dogstar, Asian Dub Foundation i Partibrejkers. Na Main Stageu 28. juna zvezde su Bijelo dugme, Nouvelle Vague, Lil Pump i Coby, a poslednje večeri, 29. juna, Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, Goblini, Palaye Royale i Circa Waves. 

Garden 27. juna, uz Vuka Vukajlovića, otvaraju i Ničim izazvan, Keni nije mrtav, Jarboli, Svemirko, Lufthansa, Gajbraš T, Bad Daughter, Grand Mess, Tago Mago, Forever Storm i Lipov loud. Sledeće večeri nastupaju Ritam nereda, Mortal kombat, Miki Radojević i bend, Mimi Mercedez, Rouzi, Jet Vesper, Njezz i Oathbringer, a 29. juna, pored Ive Lorens, Nik West, E-play, Savršeni marginalci, Z++, Sivert Hoyem, Zhiva i Despite The Noise. 

Pojedinačne ulaznice za prvi i drugi dan koštaju 2.700, a za treći dan 2.900 dinara. Cena kompleta karata za sve tri večeri je 5.500 dinara. Za jednodnevne VIP ulaznice treba izdvojiti 12.000 dinara, a za trodnevni komplet 24.000. Karte mogu da se nabave putem servisa Tickets.rs i na svim njihovim prodajnim mestima. 

Kao najava Arsenal Festa 2024, u Kragujevcu će u petak 17. maja biti organizovan prvi muzički šoukejs "Isijavanje". U saradnji sa organizacijom PI (Prava interpretatora), na četiri lokacije je predviđen bogat, besplatan program. 

U Domu omladine predstaviće se Ivan Jegdić, TBK i Andrejin Krst. U Kulturnom centru UMMUS nastupiće MISH, Toxxiro, Kruz Roudi i Matkec, a u Buena Visti očekuje se šoukejs Explosive stagea. Predstaviće se di-džejevi Neomodern, AKKA i Razzor.

Panel diskusije održaće se u Kumandra baru, gde će Rouzi i Ispod nule govoriti u sklopu panela "Autori u fokusu", a KC Svitac Jagodina, MMF Divčibare festival, Klub Feedback Niš i Šablon platforma Subotica na panelu "Kako organizovati DIY turneju u Srbiji".

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar