Marko Đurovski se vraća sa novim stilom

Marko Đurovski se vraća sa novim stilom

Posle dve godine Marko Đurovski se vraća sa novim stilom i imidžom sa novom pesmom i spotom pod nazivom FAKE. Autor je muzike i teksta, koji opisuje trenutnu situaciju na globalnom nivou. Spot je sniman najsavremenijom filmskom opremom u Markovoj produkciji “Lazy Production”. Uskoro će se pojaviti i Markov brend “FAKE”,koji prati njegove rime iz ove pesme.

Živimo u svetu gde je sve postalo FAKE,od emocija do materijalnog, pa bi trebalo da napokon stanemo na put tome i pokažemo svoje mišljenje. Želim da se uključe svi ljudi koji imaju želju da se izraze i snime svoju verziju istoimene pesme i da tako kažu šta je iz njihovog ugla FAKE.” – kaže Marko.

U spotu se pojavljuje i Markova trudna supruga, kao i mnogobrojni drugari među kojima i Jasmina Aleksandrov i DJ Prema.Paralelna priča u spotu se odvija tako što Markov izmišljeni superheroj FAKE MASTER ide po gradu i presreće FAKE ljude i pokušava da ih vrati na stare staze, kada su bili normalni,ali sve to možete pogledati u spotu i vidite da li ste FAKE i vi sami.

Galerija

14367846850602_Marko Đurovski Fake 2.jpg
14367846857132_Marko Đurovski i Fake ekipa.jpg
14367846859806_Marko i Fake ekipa 2.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar