Marco Carola i Joseph Capriati zatvaraju Lovefest

Marco Carola i Joseph Capriati zatvaraju Lovefest

Posle skoro decenije muzičke karijere, ne postoji pohvala i priznanje koje Joseph Capriati nije pobrao, a zasluženo nosi i titulu jednog od najtraženijih elektronskih umetnika današnjice. 

Marco Carola je jedan od najcenjenijih tehno majstora, ključan za razvoj i popularizaciju elektronskog zvuka širom sveta, a posle nastupa iz 2019. godine, vraća se na Fire binu u spektakularnom maniru zajedno sa Joseph-om. 

Pored b2b dvojca, na Fire bini će nastupiti i Jamie Jones, Kollektiv Turmstrasse, William Djoko, Danny Tenaglia, trenutno jedan od najpopularnijih di-džejeva Folamour, Kolsh, kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton. 

Akcija 3+1 i ograničena mesta u Lovefest KAMPU
Ostalo je još malo vremena da se iskoristi akcija putem koje je za tri kupljene ulaznice, četvrta besplatna. Ograničen kontigent ulaznica moguće je kupiti na lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i tickets.rs, a jubilarno izdanje Lovefesta obeležilo je i veliko interesovanje za festivalski kamp. Budući da su mesta ograničena, veliki broj ulaznica već je rasprodat, a i ove godine biće smešten u prirodi, blizu festivalske lokacije. Više informacija o samom kampu, lokaciji, kao i kako do ulaznica, možete pronaći na sajtu www.lovefest.rs.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar