Lovefest Fire pomera granice produkcije 2. marta

Lovefest Fire pomera granice produkcije 2. marta

Lovefest Fire, na kome će 2. marta nastupiti zvanično najbolji svetski di-džej Ilario Alicante, više od 2.000 ljudi u beogradskom Hangaru dočekaće uz najbolju  i neviđenu produkciju do sada. Organizatori najavljuju da će prvi događaj Lovefesta u prestonici ove godine obeležiti još kompleksnija i modernija produkcija, koja je posebno za ovaj događaj kreirana u saradnji sa kompanijom Skymusic.

Osim toga, posebna pažnja posvećena je video produkciji, koja je ovog puta poverena svetski poznatom brendu DubLab. Ovaj studio brojne scenske projekte do sada je kreirao za najpopularnije izvođače sveta kao što su legende tehno muzike Sven Vath, Dubfire, Loco Dice, ali i festivale među kojima su čuveni Time Warp i sve popularniji Neopop.
 

Ilario Alicante, kome će ovo biti treći nastup pred Lovefest publikom, kaže da još od 2016. godine festival ljubavi za njega ima posebno značenje: “Srbija ima posebno mesto u mom srcu, i od svog prvog nastupa osećam veliku ljubav i podršku koju mi pružaju. To mi uvek daje dodatnu snagu i motivaciju da dam celog sebe ljudima i na nastupima u Beogradu i u Vrnjačkoj Banji. Zaista jedva čekam da zajedno đuskamo 2. marta u Hangaru na Lovefest Fire-u”.

Ulaznice za Lovefest Fire mogu se kupiti u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa ili naručiti putem sajta lovefest.rs, a od četvrtka 28. februara u ponoć cena karte će sa 1.200 skočiti na 1.800 dinara, dok je cena VIP karte 2.200 dinara. Prema najavama organizatora ostao je veoma mali broj ulaznica, pa je još uvek neizvesno da li će biti karata u slobodnoj prodaji do 2. marta. Upravo zbog toga, organizatori skreću pažnju svima da dođu ranije i izbegnu gužve na ulazu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar