Gramatik i domaći bendovi uz svetske zvezde na glavnoj bini Exita!

Gramatik i domaći bendovi uz svetske zvezde na glavnoj bini Exita!

Na glavnoj bini EXIT festivala od 7. do 10. jula i ove godine nastupiće neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice kao što su The Prodigy, Ellie Goulding, David Guetta, Bastille, The Vaccines, Wiz Khalifa, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Stormzy, Tinariwen, Wilkinson, Sigma i brojni drugi.

Prestižnoj listi pridružiće se i planetarno popularni slovenački producent Gramatik, koji nakon što je letos na Jazu raspametio publiku Sea Dance festivala, za nedeljno finale EXIT festivala donosi svoj specijalni nastup uživo, u pratnji gitariste iz Nju Orleansa, Endrua Bloka.

Jedna od najvećih grupa sa ovih prostora Disciplin A Kitschme, u subotu 9. jula, u okviru Rock@EXIT večeri, nastupiće na glavnoj bini, i to u jednom od udarnih termina, posle afričke rock-world music senzacije Tinariwen, a pre koncerta engleskih rokera The Vaccines! A rame uz rame sa svetskim zvezdama, nastupaće i drugi domaći bendovi kao što su Repetitor, Irie FM i Killo Killo Banda.

Specijalno zagrevanje za hip-hop noć uz zvanično najboljeg evropskog repera Stormzija i trenutno najvećeg svetskog hip-hop izvođača Wiz Khalifu, prirediće naša kultna hip-hop izdavačka kuća Bassivity, a preko 10 repera na sceni će predvoditi Reksona, Ikac i Struka! Čast da zajedničkim nastupom u ranim jutarnjim časovima zatvore program glavne bine, imaće naš čuveni hip-hop DJ Iron i dancehall-reggae majstor iz Engleske, JSTAR.

Aktuelne cene ulaznica najkasnije do petka 1. jula!
Ovogodišnji EXIT festival ide prema svom novom rekordu sa već popunjenih čak 90% kapaciteta na tvrđavi, a sve vrste ulaznica, za EXIT i Sea Dance, kao i za celu EXIT Avanturu, uključujući komplete i jednodnevne ulaznice, po aktuelnoj ceni biće dostupne još najkasnije do petka 1. jula ili čak pre, do isteka zaliha! Ulaznice za EXIT prodaju se po ceni od 7.490, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, te samo 7.990 dinara za celu EXIT Avanturu, odnosno oba festivala! Jednodnevne ulaznice za EXIT trenutno koštaju 2.490 za prve tri noći i 2.990 dinara za nedelju.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar