Glorija Gejnor specijalna gošća Exit-a

Glorija Gejnor specijalna gošća Exit-a

Jedna od najuticajnijih svetskih muzičkih ikona, disko diva najpoznatija po jednom od najvećih hitova svih vremena, I Will Survive, Glorija Gejnor biće specijalna gošća Exit festivala!

Gotovo četiri decenije na sceni, sa dvadeset objavljenih albuma, velikim brojem hitova i brojnim najznačajnijim muzičkim nagradama, milionima i milionima radijskih emitovanja, nastupima na najvažnijim svetskim događajima, legendarna Glorija Gejnor svojim impresivnim glasom i moćnom pojavom održaće na glavnoj bini EXIT festivala svojevrsni čas muzičke istorije! O njenom značaju govori i činjenica da su specijalno za nju čuvene Grammy nagrade kreirale posebnu kategoriju Najbolja disko ploča, što je čini jedinom dobitnicom ovog priznanja u istoriji!Nakon sjajnog i sada već čuvenog gostovanja disko kralja Nille Rodgersa u okviru prethodnog izdanja festivala, publika EXITa ća imati priliku da čuje najveće hitove legendarne disko kraljice, Never Can Say Goodbye, Let Me Know (I Have A Right), I Am What I Am, ali i najpoznatiju verziju čuvene pesme Can’t Take My Eyes Off You.

Main Stage će doživeti do sada svoje najglamuroznije izdanje, a svojim magičnim glasom Kraljica će zavladati Tvrđavom. Za sve prave ljubitelje muzike ovo je jedinstvena prilika koja se ne sme propustiti!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar