Džejms Artur na superfinalu "X Factor Adria"

Džejms Artur na superfinalu

Spektakularno supefinale najpopularnijeg pevačkog šou programa u regionu “X Faktor Adria” zakazano je za 21. jun u Kombank Areni kada će se saznati koji finalista ima takozvani faktor X, a ovaj veličanstven događaj upotpuniće i gostovanje svetske muzičke zvezde Džejmsa Artura koga je upravo X Faktor proslavio.

Naime, ovaj pevač jedinstvenog glasa pobedio je u devetoj sezoni britanske verzije najpopularnijeg muzičkog takmičenja na svetu, a njegov debitantski singl Impossible doživeo je neverovatan uspeh: do danas je prodat u preko 3,5 miliona primeraka širom sveta.

„Počastvovani smo što će upravo Džejms Artur biti gost na superfinalu! On je planetarna muzička zvezda, momak koji je, uprukos životnim problemima, uspeo da ostvari svoj san! Veoma smo uzbuđeni što ćemo ga uživo slušati u Kombank Areni.“ – kažu finalisti popularnog šoua.

Zbog velike popularnosti “X Faktora Adria” u regionu, očekuje se veliki broj posetioca sa celog Balkana.

Ulaznice u prodaji od srede, 10. juna, po cenama od 1000 i 1500  dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra.

Specijalni popust za “X Faktor” finale za sve koji su nabavili ulaznice za koncert Robija VIlijamsa i EXIT festival – 1000 dinara za tribine! Jedna pokazana ulaznica odgovara 1 pojedinačnoj kupovini sa specijanom cenom.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar